Doe mee en deel je reiskennis!

Nieuwegein: verschil tussen versies

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken
Nieuwegein

Default Banner.jpg

k (Nieuwe pagina: '''Nieuwegein''' is in de provincie Utrecht . ==Arriveren== ==Rondreizen== ==Bekijken== ==Doen== ==Kopen== ==Eten== ==Uitgaan== ==Overnachten== ==Best...)
 
(Arriveren)
Regel 2: Regel 2:
  
 
==Arriveren==
 
==Arriveren==
 +
===Per trein===
 +
Er zijn geen treinen van en naar Nieuwegein .
 +
 +
===Per tram===
 +
Vanuit [[Utrecht]] rijdt er een tram van en naar Nieuwegein Zuid en [[IJsselstein]] via Nieuwegein Centrum. Tijdens de spits rijdt er ook een spitstram die alleen stop in Nieuwegein Centrum.
 +
 +
===Per bus===
 +
Bus 77 vanuit [[Driebergen]] via Utrecht.
 +
 +
===Per auto===
 +
Nieuwegein is gelegen aan de Rijkswegen A2 en A12. Vanuit het noorden kan bij Utrecht de afslag van de Rijksweg A12 worden genomen. De uitvalswegen van Nieuwegein leiden naar [[Houten]] en IJsselstein.
 +
 +
===Per boot===
 +
Nieuwegein ligt aan het [[Amsterdam-Rijnkanaal]] en het [[Merwedekanaal]], en heeft een jachthaven aan de Lek. Er is onder andere een veerdienst naar [[Vianen]] via de Lek.
  
 
==Rondreizen==
 
==Rondreizen==

Versie van 14 jul 2010 om 13:37

Nieuwegein is in de provincie Utrecht .

Arriveren

Per trein

Er zijn geen treinen van en naar Nieuwegein .

Per tram

Vanuit Utrecht rijdt er een tram van en naar Nieuwegein Zuid en IJsselstein via Nieuwegein Centrum. Tijdens de spits rijdt er ook een spitstram die alleen stop in Nieuwegein Centrum.

Per bus

Bus 77 vanuit Driebergen via Utrecht.

Per auto

Nieuwegein is gelegen aan de Rijkswegen A2 en A12. Vanuit het noorden kan bij Utrecht de afslag van de Rijksweg A12 worden genomen. De uitvalswegen van Nieuwegein leiden naar Houten en IJsselstein.

Per boot

Nieuwegein ligt aan het Amsterdam-Rijnkanaal en het Merwedekanaal, en heeft een jachthaven aan de Lek. Er is onder andere een veerdienst naar Vianen via de Lek.

Rondreizen

Bekijken

Doen

Kopen

Eten

Uitgaan

Overnachten

Bestemmingen in de buurt

Dit artikel is nog geheel in opbouw. Het is nog onbruikbaar voor een reiziger maar het is makkelijk om over een bepaald onderwerp al iets toe te voegen.

Weet jij iets voor deze pagina waardoor het bruikbaar wordt? Duik erin en bewerk de pagina!