Doe mee en deel je reiskennis!

Mexico-Stad: verschil tussen versies

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken
Mexico-Stad

Default Banner.jpg

(Duur)
k (Duur)
Regel 65: Regel 65:
  
 
===Duur===
 
===Duur===
[[Afbeelding:Facade.jpg]]
+
[[Afbeelding:Facade.jpg|right|]]
 
'''Embassy Suites Hotel Mexico City-Reforma''' [http://www.embassysuitesmexicocity.com] - Dit hotel is een onderdeel van de Hilton-groep.
 
'''Embassy Suites Hotel Mexico City-Reforma''' [http://www.embassysuitesmexicocity.com] - Dit hotel is een onderdeel van de Hilton-groep.
  

Versie van 21 apr 2012 om 01:09

Mexico-Stad of Mexico City is de hoofdstad van Mexico.

Begrijpen

Er is in Mexico geen officiële entiteit die Mexico City (of Ciudad de México) heet. Vaak wordt Mexico-Stad México D.F. genoemd, voornamelijk in officiëler taalgebruik. De Mexicaanse grondwet schrijft voor dat in het geval dat de federale hoofdstad buiten Mexico-stad gevestigd wordt, het Federaal District de 32e staat van Mexico zal worden, genaamd Estado del Valle de Mexico.

Het Federaal District oftewel Mexico City is opgedeeld in zestien districten (Spaans: delegaciones). De voorsteden van Mexico vallen onder de deelstaat Mexico. De grootste voorsteden van Mexico-stad zijn Ecatepec, Nezahualcóyotl, Naucalpan, Tlalnepantla, Chimalhuacán en López Mateos.

De districten van Mexico City zijn:

Erheen reizen

Vliegtuig

Trein

Auto

Bus

Boot

Rondreizen

Zie

Doe

Leer

Koop

Eet

Budget

Medium

Duur

Drink

Slaap

Budget

Medium

  • NH Mexico City [1]Gelegen in México City's belangrijkste financiële, winkel en toeristische gebied. Dichtbij het Onafhankelijkheidsmonument, de Paseo de la Reforma, het moderne beursgebouw, het Nationaal Antropologie en Historisch Museum. NH Hotels beschikt over 3 hotels in Mexico Stad

Duur

Facade.jpg

Embassy Suites Hotel Mexico City-Reforma [2] - Dit hotel is een onderdeel van de Hilton-groep.

Communicatie

Veiligheid

Eruit reizen

Dit artikel is nog geheel in opbouw. Het is nog onbruikbaar voor een reiziger maar het is makkelijk om over een bepaald onderwerp al iets toe te voegen.

Weet jij iets voor deze pagina waardoor het bruikbaar wordt? Duik erin en bewerk de pagina!