Doe mee en deel je reiskennis!

Kralendijk: verschil tussen versies

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken
Kralendijk

Default Banner.jpg

(Slapen)
k (Slapen)
Regel 27: Regel 27:
  
 
==Slapen==
 
==Slapen==
'''Plaza Resort Bonaire''' http://www.plazaresortbonaire.com/index.html (e-mail: [email protected]), Julio A. Abraham Boulevard 80. Dit vakantiepark ligt ten zuiden van het centrum van Kralendijk, niet ver van de luchthaven.
+
'''Plaza Resort Bonaire''' [http://www.plazaresortbonaire.com/index.html] (e-mail: [email protected]), Julio A. Abraham Boulevard 80. Dit vakantiepark ligt ten zuiden van het centrum van Kralendijk, niet ver van de luchthaven.
  
 
==Volgende bestemmingen==
 
==Volgende bestemmingen==

Versie van 12 feb 2011 om 10:52

Kralendijk is de hoofdplaats van het eiland Bonaire. Het dorp heeft ongeveer 3000 inwoners en is daarmee ook de grootste plaats van Bonaire.

De naam is afgeleid van het daar aanwezige koraalrif en wordt sinds circa 1840 gebruikt. De lokale bevolking noemt de stad ook wel Playa, wat strand betekent.

Arriveren

Per Vliegtuig

De internationale luchthaven van Bonaire (IATA: BON, ICAO: TNCB) , ook wel Flamingo-luchthaven genoemd, ligt vlakbij Kralendijk.

Per bus

Per auto

Per boot

Rondreizen

Zien

Doen

Kopen

Eten

Drinken

Slapen

Plaza Resort Bonaire [1] (e-mail: [email protected]), Julio A. Abraham Boulevard 80. Dit vakantiepark ligt ten zuiden van het centrum van Kralendijk, niet ver van de luchthaven.

Volgende bestemmingen

Dit artikel is een beginnetje En heeft aandacht nodig. Duik erin en help het groeien!