Doe mee en deel je reiskennis!

Bewerken van Ko Tao

Ga naar: navigatie, zoeken

Waarschuwing: u bent niet aangemeld. Uw IP-adres wordt opgeslagen als u wijzigingen op deze pagina maakt. Wanneer u aanmeldt of een gebruiker aanmaakt verschijnen uw bewerkingen onder uw gebruikersnaam, naast andere voordelen.

Deze bewerking kan ongedaan gemaakt worden.

Hieronder staat de tekst waarin de wijziging ongedaan is gemaakt.

Controleer voor het opslaan of het resultaat gewenst is.
Huidige versie Uw tekst
Regel 42: Regel 42:
 
Een kleinere duikschool die les geeft aan '''4 duikers per instructeur''' waardoor je een meer persoonlijke begeleiding krijgt tijdens je cursus. De duikschool geeft les met '''PADI''', '''SSI''' en '''BSAC'''. Bekijk ook de reviews op '''tripadvisor''' voor meer informatie!
 
Een kleinere duikschool die les geeft aan '''4 duikers per instructeur''' waardoor je een meer persoonlijke begeleiding krijgt tijdens je cursus. De duikschool geeft les met '''PADI''', '''SSI''' en '''BSAC'''. Bekijk ook de reviews op '''tripadvisor''' voor meer informatie!
  
Dé enige Nederlandse PADI 5-sterren duikschool, '''ImpianDivers''' [http://www.ImpianDivers.com] is geheel onder  Nederlands beheer en heeft '''zes''' Nederlandstalig stafleden. Erg flexibel ingesteld als het gaat om keuzes van duikplekken en jullie duikplanning.  Alle PADI-cursussen worden netjes in kleine groepen van maximaal 4 duikers verzorgt, en privélessen worden voor dezelfde prijs gegeven.  Gratis overnachting tijdens PADI cursussen in nette privékamers met eigen douche/toilet. Daarnaast bieden zij voor Koh Tao geldende begrippen lange duiktijden van één uur aan. Ruim 15 minuten meer de tijd om van de onderwaterwereld te genieten dan de gemiddelde duikschool op Koh Tao.  Ervaren en zeer vriendelijke staf, goede uitrusting en gezellig in de omgang.  Tweemaal verkozen tot duikcenter van de maand door het blad ''''Duiken''''.
+
Dé enige [[Nederlandse]] PADI 5-sterren duikschool, '''ImpianDivers''' [http://www.ImpianDivers.com] is geheel onder  Nederlands beheer en heeft '''zes''' Nederlandstalig stafleden. Erg flexibel ingesteld als het gaat om keuzes van duikplekken en jullie duikplanning.  Alle PADI-cursussen worden netjes in kleine groepen van maximaal 4 duikers verzorgt, en privélessen worden voor dezelfde prijs gegeven.  Gratis overnachting tijdens PADI cursussen in nette privékamers met eigen douche/toilet. Daarnaast bieden zij voor Koh Tao geldende begrippen lange duiktijden van één uur aan. Ruim 15 minuten meer de tijd om van de onderwaterwereld te genieten dan de gemiddelde duikschool op Koh Tao.  Ervaren en zeer vriendelijke staf, goede uitrusting en gezellig in de omgang.  Tweemaal verkozen tot duikcenter van de maand door het blad ''''Duiken''''.
  
 
Duiken in Thailand met Relax Divers op Koh Tao! [http://www.duikenkohtao.nl/]
 
Duiken in Thailand met Relax Divers op Koh Tao! [http://www.duikenkohtao.nl/]

Let op: alle bijdragen aan Wikitravel worden geacht te zijn vrijgegeven onder de Naamsvermelding-GelijkDelen 1.0 (zie Wikitravel:Auteursrechten voor details). Als u niet wilt dat uw tekst door anderen naar believen bewerkt en verspreid kan worden, kies dan niet voor "Pagina opslaan".
Hierbij belooft u ons tevens dat u deze tekst zelf hebt geschreven of overgenomen uit een vrije, openbare bron.
Gebruik geen materiaal dat beschermd wordt door auteursrecht, tenzij u daarvoor toestemming hebt!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Annuleren | Hulp bij bewerken (opent in een nieuw venster)


Op deze pagina gebruikte sjablonen: