Doe mee en deel je reiskennis!

Bewerken van Ko Tao

Ga naar: navigatie, zoeken

Waarschuwing: u bent niet aangemeld. Uw IP-adres wordt opgeslagen als u wijzigingen op deze pagina maakt. Wanneer u aanmeldt of een gebruiker aanmaakt verschijnen uw bewerkingen onder uw gebruikersnaam, naast andere voordelen.

Deze bewerking kan ongedaan gemaakt worden.

Hieronder staat de tekst waarin de wijziging ongedaan is gemaakt.

Controleer voor het opslaan of het resultaat gewenst is.
Huidige versie Uw tekst
Regel 73: Regel 73:
 
[[fi:Ko Tao]]
 
[[fi:Ko Tao]]
 
[[ja:タオ島]]
 
[[ja:タオ島]]
 +
 +
===Liveaboards (Engels en Nederlandstalig) ===
 +
Naast de vele Nederlandstalige duikscholen op Koh Tao heeft de regio nu ook zijn '''eerste Nederlandse Liveaboard'''. Normaal gesproken kom je liveaboards alleen tegen aan de Westkust van Thailand. Sinds kort is '''de Naga''' van [http://www.scubasail.com Scubasail] in en rondom Koh Tao actief. Dit is een 30 meter luxe [[Afbeelding:Naga.jpg]]zeiljacht met 8 cabines met elk 2 slaapplaatsen. De Naga wordt gerund door de Nederlanders: Roman, Thom en Steve en zullen garant staan jou de mooiste trip-ervaring te geven. De Naga kan worden gecharterd en worden geboekt per persoon. Het voordeel van een liveaboards ten opzichte van duiken vanaf het land dat het bereik van een liveaboard groter is en deze naar de meer rustieke divesites gaat waar het wat rustiger is. De Naga verzorgt bijvoorbeeld ook meerdaagse trips naar Ang Thong Marine park. Overigens is het ook mogelijk om op de Naga in het Nederlands je '''PADI''' duik cursussen te volgen.

Let op: alle bijdragen aan Wikitravel worden geacht te zijn vrijgegeven onder de Naamsvermelding-GelijkDelen 1.0 (zie Wikitravel:Auteursrechten voor details). Als u niet wilt dat uw tekst door anderen naar believen bewerkt en verspreid kan worden, kies dan niet voor "Pagina opslaan".
Hierbij belooft u ons tevens dat u deze tekst zelf hebt geschreven of overgenomen uit een vrije, openbare bron.
Gebruik geen materiaal dat beschermd wordt door auteursrecht, tenzij u daarvoor toestemming hebt!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Annuleren | Hulp bij bewerken (opent in een nieuw venster)


Op deze pagina gebruikte sjablonen: