Doe mee en deel je reiskennis!

Kampot

Uit Wikitravel
Versie door Tatatabot (Overleg | bijdragen) op 14 okt 2009 om 02:48 (robot Erbij: ru:Кампот)
Ga naar: navigatie, zoeken
Kampot

Default Banner.jpg

Kampot ligt in Cambodja.

Begrijpen

Arriveren

Per Vliegtuig

Per Trein

Per Auto

Per Bus

Minimum 4 bussen per dag vanuit Phnom Penh. De rit duurt ongeveer 4 uur met een tussenstop van een 1/2 uur waar je iets kan eten of drinken.

Per Boot

Rondreizen

Je kan 35 km. verder naar Kep gaan dat een leuk strand heeft en vissersrestaurantjes. Verschillende goede guesthouses, voor elk wat wils (van $150 tot $10). Vanuit Kep kan je een trip maken naar Rabbit Island met zijn ongerepte stranden, je kan er ook overnachten. In Kep zelf kan je fietsen of brommertjes huren om de omgeving te verkennen of een mooie wandelng op de heuvel maken. Kampong Tran heeft mooie grotten.

Zien

Zoals elke stad in Cambodja heeft Kampot ook een eigen markt. Er is een nieuwe markt in aanbouw (opzicht roze gebouw). De rivier, de watervallen (in het regenseizoen). De vissersboten. Vroeger was een dagtrip naar Bokor Hill mogelijk, nu is Bokor Hill gesloten voor bezoekers wegens renovatiewerken aan de gebouwen op de heuvel. Later zou het toristisch uitgebaat worden maar niemand weet of het dan ook terug voor iedereen zal toegankelijk zijn.

Doen

Leren

Werken

Kopen

Eten

Budget

Medium

Duur

Uitgaan

Slapen

Budget

Medium

Duur

Communicatie

Veiligheid

Volgende bestemmingen

Dit artikel is nog geheel in opbouw. Het is nog onbruikbaar voor een reiziger maar het is makkelijk om over een bepaald onderwerp al iets toe te voegen.

Weet jij iets voor deze pagina waardoor het bruikbaar wordt? Duik erin en bewerk de pagina!