Doe mee en deel je reiskennis!

Hoofdpagina

Uit Wikitravel
Versie door Adzas (overleg | bijdragen) op 1 sep 2019 om 16:43 (DOM)
Ga naar: navigatie, zoeken
Hoofdpagina

Default Banner.jpg


Wikitravel is een project dat tot doel heeft een vrije, complete, actuele en betrouwbare wereldwijde reisgids te creëren. Wikitravel wil de beste reisgids zijn voor iedereen, gratis beschikbaar en eenvoudig toegankelijk. Tot nu toe hebben de wikireizigers 3.622 bestemmingen en andere artikelen geschreven. Ga naar de Help-pagina om te zien hoe eenvoudig jij nu een artikel kan aanpassen of bijvoegen.


Italië

Italië, land van de pizza, maar deze maand ook van de truffels! Al eens naar het truffel festival in Alba geweest? Dan horen we graag van jou! Voeg handige informatie toe aan het artikel. Uiteraard is er zo veel te ontdekken in dit prachtige land. Het land staat bekend om zijn keuken, sportwagens, mooie kusten, het voormalige Romeinse rijk en zeer waardevolle kunststeden. Italië heeft het grootste aantal UNESCO-Werelderfgoedobjecten ter wereld, verspreid over heel het land.

Twee onafhankelijke ministaten liggen binnen Italië: San Marino en Vaticaanstad. Deze zijn geen deel van de Europese Unie, wel zijn deze staten beide lid van de Schengenzone en de Europese Monetaire Unie.

De artikelen zijn nog lang niet compleet. Help jij mee ze verder uit te werken? (meer...)

Kerstmarkt Merano, Italië

Warme dranken en lekkernijen, prachtig verlichte ijsbanen, mooi versierde kerstbomen en een kans om je favoriete kerst sjaal en trui te dragen - het is weer tijd voor Kerstmis!. Een magisch seizoen gedurende welke de beroemde kerstmarkten van Europa te bezoeken zijn.

Bekijk deze gezellige kerstmarkten eens!

Er zijn vele andere marktjes te vinden, deel ze met ons, dan voegen we ze toe aan ons artikel!

(meer...)

Dit artikel is nog niet compleet, help mee en Duik erin

Plaats hier je suggesties voor de volgende maand

Honolulu Aliiolani Hale.jpg
  • Het Iolani-paleis (afgebeeld) in Honolulu, Hawaii, is het enige koninklijke paleis in de Verenigde Staten dat ooit door een monarch gebruikt is.
  • De studenten die je gidsen door het Durham-kasteel in Durham (Engeland) zijn niet zomaar werknemers, ze zijn de residenten van de oudste studentenaccommodatie ter wereld.
  • De dames-wc's in de China Blue Bar in Boise, Idaho, heeft zijn eigen privé-champagnebar en -barman.
  • Sculpturen in Sligo herdenken de periode dat het dorp belangrijk was als port of embarkation gedurende de Ierse hongersnood halverwege de 19de eeuw.
  • In het hart van San Diego bevindt zich een kattencafé. Hier kun je lekker koffie drinken en als kattenliefhebber genieten van de aanwegize katten, en er eventueel een adopteren (dit voor inwoners natuurlijk).Binnenkort meer

3 maart

Nieuwsupdate (meer...)

Binnenkort meer

3 maart

Nieuwsupdate (meer...)

Binnenkort meer

3 maart

Nieuwsupdate (meer...)

Artikelen in de kijker

Meer dan 1000 artikelen:

Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Português, Русский, Suomi, Svenska
Minder dan 1000: العربية Català, Esperanto, עברית, हिन्दी, Magyar, 한국어, Polski, Română, 中文Begin een nieuwe versie!