Doe mee en deel je reiskennis!

Hoofdpagina

Uit Wikitravel
Versie door Adzas (overleg | bijdragen) op 3 jun 2018 om 10:45 (WK 2018)
Ga naar: navigatie, zoeken
Hoofdpagina

Default Banner.jpg


Wikitravel is een project dat tot doel heeft een vrije, complete, actuele en betrouwbare wereldwijde reisgids te creëren. Wikitravel wil de beste reisgids zijn voor iedereen, gratis beschikbaar en eenvoudig toegankelijk. Tot nu toe hebben de wikireizigers 3.620 bestemmingen en andere artikelen geschreven. Ga naar de Help-pagina om te zien hoe eenvoudig jij nu een artikel kan aanpassen of bijvoegen.


WK 2018

Het grootste voetbalevenement en een van de grootste sportevenementen - het FIFA WK voetbal - zal worden gehouden in Rusland tussen 14 juni en 15 juli 2018.

Het wordt de 21e FIFA Wereldbeker. Op 2 december 2010 werd Rusland gekozen als gastland. 32 landen zullen deelnemen en in totaal 64 wedstrijden spelen in 11 steden.

Het visumbeleid van Rusland is niet van toepassing tijdens de competitie voor degenen die een ticket hebben gekocht. Je moet wel een Fan-ID aanvragen om visumvrij naar het land te kunnen reizen. Lees meer en zie de wedstrijd schema's in ons artikel.

Er zijn vele interessante plekken te ontdekken in Rusland, help mee om de diverse artikelen verder uit te werken! (meer...)

Uruguay

Uruguay is na Suriname het kleinste land van het Zuid-Amerikaanse continent. Met slechts zo'n 3,5 miljoen inwoners is het ook qua bevolking een van de kleinere landen in de buurt. Geografisch gezien wordt het land ingesloten door de twee "grote broers": Argentinië in het westen en Brazilië in het noorden. De zuidelijke en oostelijke grenzen worden dan weer afgebakend door twee waterbekkens: de Río de la Plata en de Atlantische Oceaan. De grootste stad en tevens de hoofdstad van Uruguay is Montevideo. Zowat de helft van de bevolking vindt hier zijn thuis.

De toeristische gebieden concentreren zich voornamelijk in de departementen Colonia, Montevideo, Maldonado en Rocha. (meer...)

Dit artikel is nog niet compleet, help mee en Duik erin

Plaats hier je suggesties voor de volgende maand

Honolulu Aliiolani Hale.jpg
  • Het Iolani-paleis (afgebeeld) in Honolulu, Hawaii, is het enige koninklijke paleis in de Verenigde Staten dat ooit door een monarch gebruikt is.
  • De studenten die je gidsen door het Durham-kasteel in Durham (Engeland) zijn niet zomaar werknemers, ze zijn de residenten van de oudste studentenaccommodatie ter wereld.
  • De dames-wc's in de China Blue Bar in Boise, Idaho, heeft zijn eigen privé-champagnebar en -barman.
  • Sculpturen in Sligo herdenken de periode dat het dorp belangrijk was als port of embarkation gedurende de Ierse hongersnood halverwege de 19de eeuw.
  • In het hart van San Diego bevindt zich een kattencafé. Hier kun je lekker koffie drinken en als kattenliefhebber genieten van de aanwegize katten, en er eventueel een adopteren (dit voor inwoners natuurlijk).Binnenkort meer

3 maart

Nieuwsupdate (meer...)

Binnenkort meer

3 maart

Nieuwsupdate (meer...)

Binnenkort meer

3 maart

Nieuwsupdate (meer...)

Artikelen in de kijker

Meer dan 1000 artikelen:

Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Português, Русский, Suomi, Svenska
Minder dan 1000: العربية Català, Esperanto, עברית, हिन्दी, Magyar, 한국어, Polski, Română, 中文Begin een nieuwe versie!