Hoofdmenu openen

Wikitravel β


Wikitravel is een project dat tot doel heeft een vrije, complete, actuele en betrouwbare wereldwijde reisgids te creëren. Wikitravel wil de beste reisgids zijn voor iedereen, gratis beschikbaar en eenvoudig toegankelijk. Tot nu toe hebben de wikireizigers 3.624 bestemmingen en andere artikelen geschreven. Ga naar de Help-pagina om te zien hoe eenvoudig jij nu een artikel kan aanpassen of bijvoegen.


Darwincity DavidSilva 06 copy.jpg

Darwin is de hoofdstad en grootste stad van het Northern Territory in Australië. Het is de meest multiculturele stad van Australië (ruim 50 nationaliteiten zijn er vertegenwoordigd).

Darwin is, van alle Australische steden, ook de stad waar er procentueel het hoogste aantal Aboriginals verblijven.

De artikelen zijn nog lang niet compleet. Help jij mee ze verder uit te werken? (meer...)

Komodo Dragon leaping.jpg

Nusa Tenggara, Kleine Soenda-eilanden, is een regio behorend bij Indonesië.

Nusa Tenggara is een van de minst ontwikkelde en minst bezochte gebieden van Indonesië. Terwijl de inwoners van Lombok en Sumbawa voornamelijk islamitisch zijn, is de meerderheid (90%) van de rest van het gebied Christen, met een sterke Hindoe invloed op Lombok.

(meer...)

Dit en vele andere artikelen over Indonesië zijn nog niet compleet, help mee en Duik erin

Plaats hier je suggesties voor de volgende maand

Honolulu Aliiolani Hale.jpg
  • Het Iolani-paleis (afgebeeld) in Honolulu, Hawaii, is het enige koninklijke paleis in de Verenigde Staten dat ooit door een monarch gebruikt is.
  • De studenten die je gidsen door het Durham-kasteel in Durham (Engeland) zijn niet zomaar werknemers, ze zijn de residenten van de oudste studentenaccommodatie ter wereld.
  • De dames-wc's in de China Blue Bar in Boise, Idaho, heeft zijn eigen privé-champagnebar en -barman.
  • Sculpturen in Sligo herdenken de periode dat het dorp belangrijk was als port of embarkation gedurende de Ierse hongersnood halverwege de 19de eeuw.
  • In het hart van San Diego bevindt zich een kattencafé. Hier kun je lekker koffie drinken en als kattenliefhebber genieten van de aanwegize katten, en er eventueel een adopteren (dit voor inwoners natuurlijk).Binnenkort meer

mei

Nieuwsupdate (meer...)

Coronavirus update

6 mei

Aantal nieuwe gevallen 232, aantal sterfgevallen +36 (meer...)

Binnenkort meer

mei

Nieuwsupdate (meer...)

Artikelen in de kijker

Meer dan 1000 artikelen:

Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Português, Русский, Suomi, Svenska
Minder dan 1000: العربية Català, Esperanto, עברית, हिन्दी, Magyar, 한국어, Polski, Română, 中文Begin een nieuwe versie!In een andere taal lezen