Doe mee en deel je reiskennis!

Hoofdpagina

Uit Wikitravel
Versie door Adzas (overleg | bijdragen) op 18 aug 2020 om 09:47 (OBP)
Ga naar: navigatie, zoeken
Hoofdpagina

WikiNl.jpg


Wikitravel is een project dat tot doel heeft een vrije, complete, actuele en betrouwbare wereldwijde reisgids te creëren. Wikitravel wil de beste reisgids zijn voor iedereen, gratis beschikbaar en eenvoudig toegankelijk. Tot nu toe hebben de wikireizigers 3.627 bestemmingen en andere artikelen geschreven. Ga naar de Help-pagina om te zien hoe eenvoudig jij nu een artikel kan aanpassen of bijvoegen.


PraiadosArrifesPortugal.jpeg

Na een lange periode van lockdown is de Algarve weer open voor business. Portugal is het eerste land in Europa dat het Safe Travels label heeft ontvangen, uitgereikt door de World Travel & Tourism Council, de eerste vluchten zijn aangekomen op Faro airport, dus waar wacht je nog op?! Albufeira is uiteraard maar één van de mooie plekken die je kunt bezoeken. Welke plaats is jouw favoriet?

De artikelen zijn nog lang niet compleet. Help jij mee ze verder uit te werken? (meer...)

Plitvice-2003.JPG

Plitvice Nationaal Park is een natuurgebied in Kroatië en wordt beschouwd als een van de mooiste plekken wat natuur betreft in Europa. Er zijn 16 meren, ontstaan door een natuurlijke vorming van dammen en een soort kalksteen, en omringd door bossen, is dit een prachtig natuurfenomeen. In 1979 is dit Park toegevoegd aan de UNESCO-Werelderfgoedlijst.

(meer...)

Dit artikel en andere artikelen over Kroatië zijn nog niet compleet, help mee en Duik erin

Plaats hier je suggesties voor de volgende maand

Honolulu Aliiolani Hale.jpg
  • Het Iolani-paleis (afgebeeld) in Honolulu, Hawaii, is het enige koninklijke paleis in de Verenigde Staten dat ooit door een monarch gebruikt is.
  • De studenten die je gidsen door het Durham-kasteel in Durham (Engeland) zijn niet zomaar werknemers, ze zijn de residenten van de oudste studentenaccommodatie ter wereld.
  • De dames-wc's in de China Blue Bar in Boise, Idaho, heeft zijn eigen privé-champagnebar en -barman.
  • Sculpturen in Sligo herdenken de periode dat het dorp belangrijk was als port of embarkation gedurende de Ierse hongersnood halverwege de 19de eeuw.
  • In het hart van San Diego bevindt zich een kattencafé. Hier kun je lekker koffie drinken en als kattenliefhebber genieten van de aanwegize katten, en er eventueel een adopteren (dit voor inwoners natuurlijk).Binnenkort meer

mei

Nieuwsupdate (meer...)

Coronavirus update

6 mei

Aantal nieuwe gevallen 232, aantal sterfgevallen +36 (meer...)

Binnenkort meer

mei

Nieuwsupdate (meer...)

Artikelen in de kijker

Meer dan 1000 artikelen:

Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Português, Русский, Suomi, Svenska
Minder dan 1000: العربية Català, Esperanto, עברית, हिन्दी, Magyar, 한국어, Polski, Română, 中文Begin een nieuwe versie!