Doe mee en deel je reiskennis!

Gotlands län: verschil tussen versies

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken
Gotlands län

Default Banner.jpg

k
(+ Website)
(3 tussenliggende versies door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
'''Gotlands län''' valt samen met het eiland ''Gotland'' in [[Zweden]] dat het meest geliefd is van al voor Zweden om op vakantie te gaan. Het is zeer vlak en men heeft er tal van kampeermogelijkheden in de bossen. Ideaal om rond te fietsen. De grootste toeristische bestemming is de stad [[Visby]].
+
De provincie '''Gotlands län''' [http://www.gotland.info/language/eng/] valt samen met het eiland '''Gotland''' in [[Zweden]]. Het eiland is de favoriete vakantiebestemming van de Zweden. Gotland is zeer vlak en dus een ideale bestemming voor een fietsvakantie en men heeft er tal van kampeermogelijkheden in de bossen. De belangrijkste toeristische bestemming op Gotland is de stad [[Visby]].
  
 
==Regio's==
 
==Regio's==
[[Afbeelding:LocationSwedenGotland.png|thumb|locatie van Gotland.]]
+
[[Afbeelding:LocationSwedenGotland.png|thumb|lokatie van Gotland.]]
  
 
== Steden ==
 
== Steden ==
Regel 45: Regel 45:
  
 
[[en:Gotland]]
 
[[en:Gotland]]
 +
[[fi:Gotlanti]]
 +
[[sv:Gotland]]
 +
[[wts:Category:Gotland]]
  
 
[[wikipedia:Gotland]]
 
[[wikipedia:Gotland]]

Versie van 3 jun 2012 om 05:48

De provincie Gotlands län [1] valt samen met het eiland Gotland in Zweden. Het eiland is de favoriete vakantiebestemming van de Zweden. Gotland is zeer vlak en dus een ideale bestemming voor een fietsvakantie en men heeft er tal van kampeermogelijkheden in de bossen. De belangrijkste toeristische bestemming op Gotland is de stad Visby.

Regio's

lokatie van Gotland.

Steden

Andere Bestemmingen

Info

Taal

Arriveren

Rondreizen

Bekijken

Routes

Doen

Eten

Uitgaan

Veiligheid

Rondom

Dit artikel is nog geheel in opbouw. Het is nog onbruikbaar voor een reiziger maar het is makkelijk om over een bepaald onderwerp al iets toe te voegen.

Weet jij iets voor deze pagina waardoor het bruikbaar wordt? Duik erin en bewerk de pagina!

Zweedse provincies

Blekinge län · Dalarnas län · Gävleborgs län · Gotlands län · Hallands län · Jämtlands län · Jönköpings län · Kalmar län · Kronobergs län · Norrbottens län · Örebro län · Östergötlands län · Skåne län · Södermanlands län · Stockholms län · Uppsala län · Värmlands län · Västerbottens län · Västernorrlands län · Västmanlands län · Västra Götalands län