Doe mee en deel je reiskennis!

Gebruiker:Guaka: verschil tussen versies

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken
(intl)
k
 
(6 tussenliggende versies door 2 gebruikers niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
Actief op Wikipedia, Wikitravel en nog een hele hoop andere wikiprojecten, in 't Nederlands, Engels en nog een aantal andere talen.
+
Guaka is [http://guaka.org/ Kasper Souren].  Ik ben geboren in [[Nuth]].  [[Liften]] is mijn favoriete manier van transport.  Ik ben zelf een hoop wikis begonnen, o.a. over [http://hitchwiki.org/ liften], [http://trashwiki.org/ dumpster diven], [http://wiki-limburg.nl/ Limburg], [http://cashwiki.org/ geld], [http://visawiki.org/ visa's], [http://wikifurniture.org/ meubels] en nog veel meer.  Ik werk als [http://guaka.org/consultancy social web consultant] en heb een hoop kleinere sites opgezet, zoals [http://sourenmeubels.nl/ sourenmeubels.nl], [http://teak-tafel.nl/ teak-tafel.nl].
  
''go-between'' voor de Nederlandstalige Wikitravel.
+
Ik heb in het verleden veel bijgedragen aan de Engelstalige en ook de Nederlandstalige Wikitravel. Ook heb ik me ingezet voor het opzetten Nederlandstalige Wikitravel voordat de site (en de community) aan Internet Brands werd verkocht.  Sindsdien heb ik slechts sporadisch bijgedragen aan Wikitravel.
  
 
[[de:Benutzer:Guaka]]
 
[[de:Benutzer:Guaka]]
 
[[en:User:Guaka]]
 
[[en:User:Guaka]]
 
[[fr:Utilisateur:Guaka]]
 
[[fr:Utilisateur:Guaka]]
[[WikiPedia:Benutzer:Guaka]]
+
[[WikiPedia:Gebruiker:Guaka]]

Huidige versie van 23 feb 2011 om 15:44

Guaka is Kasper Souren. Ik ben geboren in Nuth. Liften is mijn favoriete manier van transport. Ik ben zelf een hoop wikis begonnen, o.a. over liften, dumpster diven, Limburg, geld, visa's, meubels en nog veel meer. Ik werk als social web consultant en heb een hoop kleinere sites opgezet, zoals sourenmeubels.nl, teak-tafel.nl.

Ik heb in het verleden veel bijgedragen aan de Engelstalige en ook de Nederlandstalige Wikitravel. Ook heb ik me ingezet voor het opzetten Nederlandstalige Wikitravel voordat de site (en de community) aan Internet Brands werd verkocht. Sindsdien heb ik slechts sporadisch bijgedragen aan Wikitravel.