Doe mee en deel je reiskennis!

Gebruiker:Guaka: verschil tussen versies

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken
(update)
Regel 1: Regel 1:
Guaka is [http://guaka.org Kasper Souren].
+
Guaka is [http://guaka.org/ Kasper Souren]. Ik ben geboren in [[Nuth]].  [[Liften]] is mijn favoriete manier van transport.  Ik ben zelf een hoop wikis begonnen, o.a. over [http://hitchwiki.org/ liften], [http://trashwiki.org/ dumpster diven], [http://wiki-limburg.nl/ Limburg], [http://cashwiki.org/ geld], [http://visawiki.org/ visa's], [http://wikifurniture.org/ meubels] en nog veel meer.  Ik werk als [http://sourenconsultancy.com/ social web consultant] en heb een hoop kleinere sites opgezet, zoals [http://sourenmeubels.nl/ sourenmeubels.nl], [http://teak-tafel.nl/ teak-tafel.nl] en [http://kunstindeluwte.be/ kunstindeluwte.be]
  
Ik had me ingezet voor het opzetten Nederlandstalige Wikitravel voordat de site (en de community) aan Internet Brands werd verkocht.  Sindsdien heb ik slechts sporadisch bijgedragen aan Wikitravel.
+
Ik heb in het verleden veel bijgedragen aan de Engelstalige en ook de Nederlandstalige Wikitravel. Ook heb ik me ingezet voor het opzetten Nederlandstalige Wikitravel voordat de site (en de community) aan Internet Brands werd verkocht.  Sindsdien heb ik slechts sporadisch bijgedragen aan Wikitravel.
 
 
[[Liften]] is mijn favoriete manier van transport [http://hitchwiki.org/en/Main_Page Hitchwiki] mijn favoriete wiki.
 
  
 
[[de:Benutzer:Guaka]]
 
[[de:Benutzer:Guaka]]

Versie van 16 jul 2009 om 23:24

Guaka is Kasper Souren. Ik ben geboren in Nuth. Liften is mijn favoriete manier van transport. Ik ben zelf een hoop wikis begonnen, o.a. over liften, dumpster diven, Limburg, geld, visa's, meubels en nog veel meer. Ik werk als social web consultant en heb een hoop kleinere sites opgezet, zoals sourenmeubels.nl, teak-tafel.nl en kunstindeluwte.be

Ik heb in het verleden veel bijgedragen aan de Engelstalige en ook de Nederlandstalige Wikitravel. Ook heb ik me ingezet voor het opzetten Nederlandstalige Wikitravel voordat de site (en de community) aan Internet Brands werd verkocht. Sindsdien heb ik slechts sporadisch bijgedragen aan Wikitravel.