Doe mee en deel je reiskennis!

Falun: verschil tussen versies

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken
Falun

Default Banner.jpg

(Nieuwe pagina: Falun is het administratieve centrum van de Dalarna provincie in Zweden. Het is de meest bevolkte gemeente in de omgeving van een bevolkingsaantal van 55.000 inwoners, iets meer dan z...)
 
(Wikificatie)
Regel 1: Regel 1:
Falun is het administratieve centrum van de Dalarna provincie in Zweden. Het is de meest bevolkte gemeente in de omgeving van een bevolkingsaantal van 55.000 inwoners, iets meer dan zijn buurgemeente Borlänge.
+
'''Falun''' is het administratieve centrum van de [[Dalarna]] provincie in [[Zweden]]. Het is de meest bevolkte gemeente in de omgeving, en heeft een bevolkingsaantal van 55.000 inwoners, iets meer dan zijn buurgemeente [[Borlänge]].
  
 
==Arriveren==
 
==Arriveren==

Versie van 18 jun 2012 om 02:37

Falun is het administratieve centrum van de Dalarna provincie in Zweden. Het is de meest bevolkte gemeente in de omgeving, en heeft een bevolkingsaantal van 55.000 inwoners, iets meer dan zijn buurgemeente Borlänge.

Arriveren

Rondreizen

Bekijken

Doen

Kopen

Eten

Uitgaan

Overnachten

Bestemmingen in de buurt


Dit artikel is nog geheel in opbouw. Het is nog onbruikbaar voor een reiziger maar het is makkelijk om over een bepaald onderwerp al iets toe te voegen.

Weet jij iets voor deze pagina waardoor het bruikbaar wordt? Duik erin en bewerk de pagina!