Doe mee en deel je reiskennis!

Delhi: verschil tussen versies

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken
Delhi

Default Banner.jpg

(Zien)
k (dubbele tekst verwijderd en wat aangepast, ook qua layout.. Kopje hersteld)
Regel 19: Regel 19:
  
  
== '''''Het rode fort in dehli werd op gericht door de mogoelse keizer shas jahan tussen 1639 en 1648, ter verdediging van de stad. Het rode fort ligt aan de rivier yamuna. Het fort dankt zijn naam aan de rode zand stenen. de achtzijdige muur eromheen is bijna 2,5 kilometer lang. En aan de rivierzijde is de muur 18 meter hoog en aan de stadszijde 33 meter. Dit fort diende al verdediging voor de stad.''''' ==
+
==Zien==
 +
 
 +
* '''Het rode fort''' werd op gericht door de Mongoolse keizer Shas Jahan tussen 1639 en 1648, ter verdediging van de stad. Het rode fort ligt aan de rivier Yamuna. Het fort dankt zijn naam aan de rode zandsteen. De achtzijdige muur eromheen is bijna 2,5 kilometer lang. En aan de rivierzijde is de muur 18 meter hoog en aan de stadszijde 33 meter.  
  
 
==Doen==
 
==Doen==

Versie van 21 dec 2010 om 16:09

Delhi is al duizenden jaren de hoofdstad van India.

Crowded Delhi Market.jpeg

Begrijpen

Arriveren

Per Vliegtuig

Per Trein

Per Auto

Per Bus

Per Boot

Rondreizen

Zien

  • Het rode fort werd op gericht door de Mongoolse keizer Shas Jahan tussen 1639 en 1648, ter verdediging van de stad. Het rode fort ligt aan de rivier Yamuna. Het fort dankt zijn naam aan de rode zandsteen. De achtzijdige muur eromheen is bijna 2,5 kilometer lang. En aan de rivierzijde is de muur 18 meter hoog en aan de stadszijde 33 meter.

Doen

Leren

Werken

Kopen

Eten

Budget

Medium

Duur

Uitgaan

Slapen

Budget

Medium

Duur

Communicatie

Veiligheid

Volgende bestemmingen

Dit artikel is nog geheel in opbouw. Het is nog onbruikbaar voor een reiziger maar het is makkelijk om over een bepaald onderwerp al iets toe te voegen.

Weet jij iets voor deze pagina waardoor het bruikbaar wordt? Duik erin en bewerk de pagina!