Doe mee en deel je reiskennis!

Costa Blanca: verschil tussen versies

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken
Costa Blanca

Default Banner.jpg

 
(We zijn spaarzaam met externe links. Alleen eigen link van een acomedatie of attractie. Zie Wikitravel:Externe links voor meer info)
(9 tussenliggende versies door 5 gebruikers niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
'''Costa Blanca''' (vert. Ned. "''Witte kust''") is de naam van de kusstreek in het oosten van [[Spanje]]. De streek is populair bij toeristen uit geheel [[Europa]] en daarbuiten. Er zijn dan ook veel plaatsen en accommdaties te vinden in deze regio waar men genoeg keuze heeft waar te verblijven of door te trekken, te bezichtigen en te bezoeken. De streek staat tevens bekend om haar aangename klimaat met veel zon en weinig neerslag. Het kan er wel behoorlijk warm worden in de zomer maar de hitte is droog en is beter uit te houden als bv. in [[Nederland]] en/of [[België]]. Veel gepensioneerden vanuit heel Europa hebben hier ook hun heil gezocht en bezitten hier een vakantiehuis of wonen er pertinent.
+
'''Costa Blanca''' (vert. Ned. "''Witte kust''") is de naam van de kuststreek in het oosten van [[Spanje]].
 +
 
 +
 
 +
==Regio's==
  
 
==Plaatsen aan de Costa Blanca==
 
==Plaatsen aan de Costa Blanca==
Regel 7: Regel 10:
 
* [[Denia]]
 
* [[Denia]]
 
* [[Alicante]]
 
* [[Alicante]]
 +
 +
==Andere Bestemmingen==
 +
 +
==Info==
 +
De streek is populair bij toeristen uit geheel [[Europa]] en daarbuiten. Er zijn dan ook veel plaatsen en accomodaties te vinden in deze regio waar men genoeg keuze heeft waar te verblijven of door te trekken, te bezichtigen en te bezoeken. De streek staat tevens bekend om haar aangename klimaat met veel zon en weinig neerslag. Het kan er wel behoorlijk warm worden in de zomer maar de hitte is droog en is beter uit te houden als bv. in [[Nederland]] en/of [[België]]. Veel gepensioneerden vanuit heel Europa hebben hier ook hun heil gezocht en bezitten hier een vakantiehuis of wonen er pertinent.
 +
 +
==Taal==
 +
 +
==Arriveren==
 +
 +
==Rondreizen==
 +
 +
==Bekijken==
 +
 +
===Routes===
 +
 +
==Doen==
 +
 +
==Eten==
 +
 +
==Uitgaan==
 +
 +
==Veiligheid==
 +
 +
==Rondom==
 +
 +
{{Str}}
 +
{{IsIn|Alicante_(provincie)}}
 +
 +
 +
[[WikiPedia:Costa Blanca]]
 +
 +
[[en:Costa Blanca]]
 +
[[it:Costa Blanca]]

Versie van 18 nov 2010 om 21:38

Costa Blanca (vert. Ned. "Witte kust") is de naam van de kuststreek in het oosten van Spanje.


Regio's

Plaatsen aan de Costa Blanca

Andere Bestemmingen

Info

De streek is populair bij toeristen uit geheel Europa en daarbuiten. Er zijn dan ook veel plaatsen en accomodaties te vinden in deze regio waar men genoeg keuze heeft waar te verblijven of door te trekken, te bezichtigen en te bezoeken. De streek staat tevens bekend om haar aangename klimaat met veel zon en weinig neerslag. Het kan er wel behoorlijk warm worden in de zomer maar de hitte is droog en is beter uit te houden als bv. in Nederland en/of België. Veel gepensioneerden vanuit heel Europa hebben hier ook hun heil gezocht en bezitten hier een vakantiehuis of wonen er pertinent.

Taal

Arriveren

Rondreizen

Bekijken

Routes

Doen

Eten

Uitgaan

Veiligheid

Rondom

Dit artikel is nog geheel in opbouw. Het is nog onbruikbaar voor een reiziger maar het is makkelijk om over een bepaald onderwerp al iets toe te voegen.

Weet jij iets voor deze pagina waardoor het bruikbaar wordt? Duik erin en bewerk de pagina!