Doe mee en deel je reiskennis!

Córdoba: verschil tussen versies

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken
Córdoba

Default Banner.jpg

(Slaap)
(Slaap)
Regel 38: Regel 38:
  
 
==Slaap==
 
==Slaap==
* '''[http://www.apartamentosmezquita.com Apartamentos Mezquita]''' - Economische oplossing is om een appartement te huren met een keuken op te slaan op het ontbijt, lunch en diner, en thuis. Appartementen moskee is mooi, nieuw en schoon, biedt plaats aan 8 personen en een geweldige locatie naast de moskee.
+
* '''[http://www.apartamentosmezquita.com Apartamentos Mezquita]''' - Een economisch interessant alternatief is een appartement te huren met een keuken, zo kan men besparen op ontbijt, lunch en diner. De appartementen zijn nieuw en schoon, ze bieden plaats aan 8 personen en bevinden zich op een geweldige locatie naast de moskee.
 +
 
 
===Budget===
 
===Budget===
  

Versie van 29 jul 2012 om 03:00

Córdoba ligt in Andalusië.

Begrijpen

Erheen reizen

Vliegtuig

Trein

Auto

Bus

Boot

Rondreizen

Zie

Doe

Leer

Werk

Koop

Eet

Budget

Medium

Duur

Drink

Slaap

  • Apartamentos Mezquita - Een economisch interessant alternatief is een appartement te huren met een keuken, zo kan men besparen op ontbijt, lunch en diner. De appartementen zijn nieuw en schoon, ze bieden plaats aan 8 personen en bevinden zich op een geweldige locatie naast de moskee.

Budget

Medium

Duur

Communicatie

Veiligheid

Eruit reizen

Dit artikel is nog geheel in opbouw. Het is nog onbruikbaar voor een reiziger maar het is makkelijk om over een bepaald onderwerp al iets toe te voegen.

Weet jij iets voor deze pagina waardoor het bruikbaar wordt? Duik erin en bewerk de pagina!