Doe mee en deel je reiskennis!

Ayutthaya

Uit Wikitravel
Versie door 124.121.209.113 (Overleg) op 28 dec 2011 om 13:29 (updated listing Michiel Bosch - BKK Tours)
Ga naar: navigatie, zoeken
Ayutthaya

Default Banner.jpg

Ayutthaya is een stad in Thailand.

Begrijpen

Arriveren

Per Vliegtuig

Per Trein

Per Auto

Per Bus

Per Boot

Rondreizen

Zien

Doen

Fietsen

Ayutthaya is een geweldig mooie stad om te gaan fietsen. Het historische centrum is een officieel UNESCO wereld erfgoed. Ayutthaya is de voormalige hoofdstad van Thailand. In 1767 is de stad overvallen door het Birmese leger. Prachtige ruïnes kunt u bezoeken terwijl u door het prachtige park fietst. Veel ruimte, geen verkeer en schone lucht. Een heel verschil met Bangkok.

Het platteland van Ayutthaya is het bezoeken meer dan waard. Uitgebreide rijstvelden en prachtige authentieke boerderijtjes maken het een interessant gebied. Verder zijn er op het platteland nog ruïnes te vinden die amper bezocht worden. De Nederlandse historie is ook te vinden net buiten Ayutthaya. Fundamenten van een VOC nederzetting zijn nog te zien. Ayutthaya was een belangrijk handelscentrum in Azië.

In Ayutthaya zijn zijn veel fietsen te huur om Ayutthaya op eigen gelegenheid te verkennen.

Als je niet in je eentje wilt fietsen, meld je dan bij een fietsende Nederlander die fietstochten in Ayutthaya organiseert.

  • Michiel Bosch - BKK Tours (BKK Tours - Uw persoonlijke gids in Bangkok en Thailand - Originele tours met een persoonlijk tintje), Mobiel: 085 135 9292 (, fax: 02 936 6699), [1]. Reis terug in de tijd met onze Ayutthaya fietstocht vanaf Bangkok. TAT licentie 14/00596

Leren

Werken

Kopen

Eten

Budget

Medium

Duur

Uitgaan

Slapen

Budget

Medium

Duur

Communicatie

Veiligheid

Volgende bestemmingen

Dit artikel is nog geheel in opbouw. Het is nog onbruikbaar voor een reiziger maar het is makkelijk om over een bepaald onderwerp al iets toe te voegen.

Weet jij iets voor deze pagina waardoor het bruikbaar wordt? Duik erin en bewerk de pagina!