Doe mee en deel je reiskennis!

Antigua (Guatemala): verschil tussen versies

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken
Antigua (Guatemala)

Default Banner.jpg

(Heeft niets met overnachten te maken en is 'touting' wervende taal!)
(Leren)
Regel 29: Regel 29:
 
==Werken==
 
==Werken==
  
 +
==Leren==
 +
==Leren==
 +
Guatemala heeft verschillende '''Spaanse taal''' scholen. Hier in [[Antigua]],  of in Xela ([[Quetzaltenango]]), is misschien vermoedelijk een van de betere plaatsen om Spaans te leren. Het gesproken Spaans is vrij van accenten in Guatemala. Veel toeristen boeken vier uren per dag privé les. Aangezien de lessen erg intensief zijn wordt meer dan 5 uur per dag afgeraden. De meeste taalscholen bieden verschillende mogelijkheden voor accommodatie aan, maar het aardigste is om via de school bij een gastgezin in te trekken.  Verder bieden de meeste scholen ook allerlei excursies aan voor de vrije middagen en voor in het weekend.
 +
Hoewel het prettig is om e.e.a. voor vertrek te organiseren is het goed mogelijk om het pas bij aankomst te regelen. Hiermee behoud je meer regie over de kwaliteit van de leraar/lerares en kun je bijvoorbeeld een week proberen en, mocht het onverhoopt niet klikken, een andere docent(e) regelen.
 +
Kijk eens op de volgende sites: [http://www.entremundos.net] en [http://www.guatespanish.org] voor meer details.
 
==Veiligheid==
 
==Veiligheid==
  

Versie van 13 apr 2007 om 05:55

Info

Hoe er raken?

Per Vliegtuig

Per Trein

Per Auto

Per Bus

Per Boot

Rondreizen

Taal

Kopen

Kosten

Eten

Uitgaan

Overnachten

Werken

Leren

Leren

Guatemala heeft verschillende Spaanse taal scholen. Hier in Antigua, of in Xela (Quetzaltenango), is misschien vermoedelijk een van de betere plaatsen om Spaans te leren. Het gesproken Spaans is vrij van accenten in Guatemala. Veel toeristen boeken vier uren per dag privé les. Aangezien de lessen erg intensief zijn wordt meer dan 5 uur per dag afgeraden. De meeste taalscholen bieden verschillende mogelijkheden voor accommodatie aan, maar het aardigste is om via de school bij een gastgezin in te trekken. Verder bieden de meeste scholen ook allerlei excursies aan voor de vrije middagen en voor in het weekend. Hoewel het prettig is om e.e.a. voor vertrek te organiseren is het goed mogelijk om het pas bij aankomst te regelen. Hiermee behoud je meer regie over de kwaliteit van de leraar/lerares en kun je bijvoorbeeld een week proberen en, mocht het onverhoopt niet klikken, een andere docent(e) regelen. Kijk eens op de volgende sites: [1] en [2] voor meer details.

Veiligheid

Gezondheid

Respect

Contact

Dit artikel is nog geheel in opbouw. Het is nog onbruikbaar voor een reiziger maar het is makkelijk om over een bepaald onderwerp al iets toe te voegen.

Weet jij iets voor deze pagina waardoor het bruikbaar wordt? Duik erin en bewerk de pagina!Dit artikel is een beginnetje En heeft aandacht nodig. Duik erin en help het groeien!