Doe mee en deel je reiskennis!

Antigua (Guatemala): verschil tussen versies

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken
Antigua (Guatemala)

Default Banner.jpg

(Leren)
(Inleiding)
(7 tussenliggende versies door 4 gebruikers niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
 +
'''Antigua''' is een stad in [[Guatemala]], niet ver van de hoofdstad [[Guatemala-Stad]].
 +
 
==Info==
 
==Info==
  
==Hoe er raken?==
+
==Arriveren==
  
 
===Per Vliegtuig===
 
===Per Vliegtuig===
Regel 27: Regel 29:
 
==Overnachten==
 
==Overnachten==
  
Spanish Academy Sevilla in the 1st Avenida Sur # 17C is the best Spanish school you can find in Antigua! They offer private spanish lessons with all certified teachers, who have been working in education for a long time and have a lot of experience! The school also offers 2 types of accomodations: Student houses and Family stays. Both include 6 days of 3 mails a day, and a  private bathroom if required. There are also daily activities for the students which bring them in contact with the guatemeltecan culture or just good fun like playing soccer with a free happy hour afterwards!Studying spanish was never this easy and fun! Contact: 1e Avenida Sur #17C, tel/fax: (502)7832-5101 or check out sevillantigua.com: Website availible in 4 languages!
+
==Werken==
 +
 
 +
==Leren==
  
==Werken==
+
Guatemala heeft verschillende '''Spaanse taal''' scholen. Hier in [[Antigua]],  of in Xela ([[Quetzaltenango]]), is vermoedelijk een van de betere plaatsen om Spaans te leren. Het gesproken Spaans is vrij van accenten in Guatemala. Veel toeristen boeken vier uren per dag privé les. Aangezien de lessen erg intensief zijn wordt meer dan 5 uur per dag afgeraden. De meeste taalscholen bieden verschillende mogelijkheden voor accommodatie aan, maar het aardigste is om via de school bij een gastgezin in te trekken.  Verder bieden de meeste scholen ook allerlei excursies aan voor de vrije middagen en voor in het weekend.
 +
Hoewel het prettig is om e.e.a. voor vertrek te organiseren is het goed mogelijk om het pas bij aankomst te regelen. Hiermee behoud je meer regie over de kwaliteit van de leraar/lerares en kun je bijvoorbeeld een week proberen en, mocht het onverhoopt niet klikken, een andere docent(e) regelen.
 +
Kijk eens op de volgende sites van Entremundos: [http://www.entremundos.net] en GuateSpanish [http://www.guatespanish.org] voor meer details.
  
 
==Veiligheid==
 
==Veiligheid==
Regel 39: Regel 45:
 
==Contact==
 
==Contact==
  
{{Str}}
 
  
<!--{{Guatemala}}-->
 
  
 +
 +
 +
{{Str}}
 
{{Geo|lat|long}}
 
{{Geo|lat|long}}
 +
{{isIn|Guatemala}}
  
{{Beg}}
+
[[WikiPedia:Antigua Guatemala (plaats)]]
{{isIn|Guatemala}}
 
  
 
[[de:Antigua Guatemala]]
 
[[de:Antigua Guatemala]]
[[en:Antigua (Guatemala)]]
+
[[en:Antigua Guatemala]]
 
[[eo:Antigua (Gvatemalo)]]
 
[[eo:Antigua (Gvatemalo)]]
 
[[es:Antigua Guatemala]]
 
[[es:Antigua Guatemala]]
Regel 57: Regel 64:
 
[[pt:Antigua (Guatemala)]]
 
[[pt:Antigua (Guatemala)]]
 
[[sv:Antigua (Guatemala)]]
 
[[sv:Antigua (Guatemala)]]
 
+
[[wts:Category:Antigua (Guatemala)]]
[[WikiPedia:Antigua (Guatemala)]]
 

Versie van 15 dec 2012 om 23:39

Antigua is een stad in Guatemala, niet ver van de hoofdstad Guatemala-Stad.

Info

Arriveren

Per Vliegtuig

Per Trein

Per Auto

Per Bus

Per Boot

Rondreizen

Taal

Kopen

Kosten

Eten

Uitgaan

Overnachten

Werken

Leren

Guatemala heeft verschillende Spaanse taal scholen. Hier in Antigua, of in Xela (Quetzaltenango), is vermoedelijk een van de betere plaatsen om Spaans te leren. Het gesproken Spaans is vrij van accenten in Guatemala. Veel toeristen boeken vier uren per dag privé les. Aangezien de lessen erg intensief zijn wordt meer dan 5 uur per dag afgeraden. De meeste taalscholen bieden verschillende mogelijkheden voor accommodatie aan, maar het aardigste is om via de school bij een gastgezin in te trekken. Verder bieden de meeste scholen ook allerlei excursies aan voor de vrije middagen en voor in het weekend. Hoewel het prettig is om e.e.a. voor vertrek te organiseren is het goed mogelijk om het pas bij aankomst te regelen. Hiermee behoud je meer regie over de kwaliteit van de leraar/lerares en kun je bijvoorbeeld een week proberen en, mocht het onverhoopt niet klikken, een andere docent(e) regelen. Kijk eens op de volgende sites van Entremundos: [1] en GuateSpanish [2] voor meer details.

Veiligheid

Gezondheid

Respect

Contact

Dit artikel is nog geheel in opbouw. Het is nog onbruikbaar voor een reiziger maar het is makkelijk om over een bepaald onderwerp al iets toe te voegen.

Weet jij iets voor deze pagina waardoor het bruikbaar wordt? Duik erin en bewerk de pagina!