Doe mee en deel je reiskennis!

Andere bestemmingen: verschil tussen versies

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken
Andere bestemmingen

Default Banner.jpg

Regel 1: Regel 1:
 
==Andere bestemmingen==
 
==Andere bestemmingen==
[[Maan]] De bestemming buiten de de aarde, die het dichtst bij is, maar voorlopig nog buiten het bereik van de reiziger. Maar er wordt aan gewerkt via een wedstrijd van een internetbedrijf.  
+
* [[Maan]] -- De bestemming buiten de de aarde, die het dichtst bij is, maar voorlopig nog buiten het bereik van de reiziger. Maar er wordt aan gewerkt via een wedstrijd van een internetbedrijf.  
 
+
* [[Antarctica]] -- Het zesde continent, geen steden maar onderzoekstations. Het kan er extreem koud worden. de laatste jaren toegankelijk per cruiseschip. Ecotoerisme voordat de ijskap smelt.
 
{{leeg}}
 
{{leeg}}
  

Versie van 27 dec 2007 om 16:19

Andere bestemmingen

  • Maan -- De bestemming buiten de de aarde, die het dichtst bij is, maar voorlopig nog buiten het bereik van de reiziger. Maar er wordt aan gewerkt via een wedstrijd van een internetbedrijf.
  • Antarctica -- Het zesde continent, geen steden maar onderzoekstations. Het kan er extreem koud worden. de laatste jaren toegankelijk per cruiseschip. Ecotoerisme voordat de ijskap smelt.
Dit artikel is een leeg artikel en is aangemaakt om structurele redenen en mag niet verwijderd worden, het heeft aandacht nodig. Duik erin en help het groeien!