Doe mee en deel je reiskennis!

Adamclisi: verschil tussen versies

Uit Wikitravel
Ga naar: navigatie, zoeken
Adamclisi

Default Banner.jpg

(+ Info)
k
 
Regel 1: Regel 1:
'''Adamclisi''' of '''Adamklissi''' is een toeristisch plattelandsdorp in het zuidoosten van [[Roemenië]], dichtbij de [[Bulgarije|Bulgaarse]] grens. Adamclisi bestaat al sinds de oudheid, en lag in de regio ''Scythia Minor'' (nu [[Dobroedzja]]). Het dorp werd gesticht door de Romeinen onder de naam ''Trophaeum Traiani''. Toen de Romeinen ''Dacië'' veroverden bouwden ze een monument in Adamclisi, ''Tropaeum Traiani''. In het dorp bevindt zich het museum van Adamclisi.
+
'''Adamclisi''' of '''Adamklissi''' is een toeristisch plattelandsdorp in het zuidoosten van [[Roemenië]], dichtbij de [[Bulgarije|Bulgaarse]] grens. Adamclisi bestaat al sinds de oudheid, en lag in de regio ''Scythia Minor'' (nu [[Dobroedsja]] of Dobroedzja). Het dorp werd gesticht door de Romeinen onder de naam ''Trophaeum Traiani''. Toen de Romeinen ''Dacië'' veroverden bouwden ze een monument in Adamclisi, ''Tropaeum Traiani''. In het dorp bevindt zich het museum van Adamclisi.
  
 
==Begrijpen==
 
==Begrijpen==

Huidige versie van 22 jan 2011 om 13:42

Adamclisi of Adamklissi is een toeristisch plattelandsdorp in het zuidoosten van Roemenië, dichtbij de Bulgaarse grens. Adamclisi bestaat al sinds de oudheid, en lag in de regio Scythia Minor (nu Dobroedsja of Dobroedzja). Het dorp werd gesticht door de Romeinen onder de naam Trophaeum Traiani. Toen de Romeinen Dacië veroverden bouwden ze een monument in Adamclisi, Tropaeum Traiani. In het dorp bevindt zich het museum van Adamclisi.

Begrijpen[bewerken]

Arriveren[bewerken]

Per Vliegtuig[bewerken]

Per Trein[bewerken]

Per Auto[bewerken]

Per Bus[bewerken]

Per Boot[bewerken]

Rondreizen[bewerken]

Zien[bewerken]

Doen[bewerken]

Leren[bewerken]

Werken[bewerken]

Kopen[bewerken]

Eten[bewerken]

Budget[bewerken]

Medium[bewerken]

Duur[bewerken]

Uitgaan[bewerken]

Slapen[bewerken]

Budget[bewerken]

Medium[bewerken]

Duur[bewerken]

Communicatie[bewerken]

Veiligheid[bewerken]

Volgende bestemmingen[bewerken]

Dit artikel is nog geheel in opbouw. Het is nog onbruikbaar voor een reiziger maar het is makkelijk om over een bepaald onderwerp al iets toe te voegen.

Weet jij iets voor deze pagina waardoor het bruikbaar wordt? Duik erin en bewerk de pagina!