Wikitravel:Kocsmafal

A Wikitravelből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Tatatabot (vita | közrem.) 2009. november 2., 09:18-kor történt szerkesztése után volt. (Bot: következő hozzáadása: ko:Wikitravel:Travellers' pub)

Üdvözlünk a kocsmafalon! Itt lehet megvitatni a különböző Wikitravellel kapcsolatos ötleteket, problémákat, javaslatokat. Természetesen ha hozzászólsz, továbbra se felejtsd el aláírni a mondandódat (a ~~~~ jelek begépelésével). A csak adminisztrátoroknak szánt üzeneteket a Adminisztrátorok üzenőfala című lapra várjuk! Az észrevett hibákat a hibajegyzékbe kérjük felvenni.

Jelentkezés tisztségre

A Jelentkezés tisztségre című lapon lehet voksolni a jelentkezett adminisztrátorok mellett illetve ellenük, és ugyanitt lehet jelölni új adminisztrátorokat.
Dorgan 2006. október 26., 20:32 (CEST)

Beszámoló a Shareden

Képlicencek

Feltöltöttem néhány cc-licencet, melyek már használhatóak.

üdv: Dorgan 2006. november 3., 11:07 (CET)


Képek

  • Nagyon hiányolom, hogy a képek nem érhetőek el a menüsorból, ez pedig minden wikiprojektben megvan. Talán nem volna lehetetlen az sem, hogy a felküldött képek miniatűrjeit is elő lehessen hívni. Ez azért is jó volna,mert (a tiltások ellenére), a képeknek nem megfelelő nevet adnak a feltöltőik. (angol, vagy más nyelvű és még rövidítve is van, vagy számjegyek, ill. ezek variációi).
  • Eléggé nehezen tudom megszokni, (értd tudomásul venni, beletörődni), hogy a szerkesztési előnézet után , ha a böngészőmbben vissza lépek - nem vissza lép, hanem egy táblát ad. Ez figyelmeztet, hogy a korábban végrehajtott lépésemet fogja megismételni, mégis váratlanul árt, (mert csak kattintgatok), hogy újra visszatérve a szerkesztésemhez, - a munkám elveszett. Jó lenne ezt elkerülni, nem kell a hibajelzés, de maradjon meg visszalépéskor az elnem mentett szerkesztés is. Azt hiszem nem lehetetlen a fentieket megvalósítani, mert a többi wikiben működik.
  • Tudom, hogy új projekt, és még nincsenek "Segítő lapok", ill. készülőben vannak. Javaslom az új lapok elkészültéig, hogy emeljük át a Wikipédia, Wikiforrás, Wikikönyvek ből az ott használtakat. Aztán hy elkészül a Segítség oldal, akkor ezek törölhetők.
  • Ugyan ez a helyzet a fájl felküldésnél is, ott kellene megadni a kép licecncét. A magyar wikikben ezt egy legördülő, a választékot felsoroló párbeszéd ablakkal oldották meg, nem lehetne azt is áthozni.
  • Nagyon jó a puritán (nem csicsázott) megjelenése a projektnek, de nekem és azt gondolom mások is lehetnek így, (pl.:szemüvegesek), tehát egy-két skin még elférne a Beállításokban. Bár megszoktam már egy ettől eltérőt, ahol az oldalmenüben megtalálható a legtöbb fontos almenü, mégsem a kezelőgombok a fontosak, hanem egy a rikító fehértől eltérő háttérszin.

Nem vagyok türelmetlen de égő szemmel, lassú betöltésekkel, kategóriákból, vagy más módon megtalálni a szükséges oldalt, * eléggé lehangoló, fárasztó. Ti hogy látjátok? Lehet ezeken változtatni? 80.99.141.166 2006. november 18., 00:41 (CET)

Kedves KeFe! - az eddigi szerkesztéseid alapján te lehetsz az -
Sajnos a projektnek jelenleg még rengeteg hibája van, pl. a lapfigyelés be/ki fülnév; nincs rendszernapló az új felhasználókra.... javaslom, hogy az észrevételeidet vesd fel a hibajegyzékben!
üdvözlettel:Dorgan 2006. november 18., 12:08 (CET)
észrevétel: úgy látom már megtetted :), ezesetben egy adminisztrátorral kellene felvegyed a kapcsolatot (Strapontin, Bujatt, Evan (vele csak angol nyelven)! Dorgan 2006. november 18., 12:13 (CET)