„Segítség:Az első lépések” változatai közötti eltérés

A Wikitravelből
(wikipédia ->wikitravel)
 
(Egy közbenső módosítás ugyanattól a szerkesztőtől nincs mutatva)
22. sor: 22. sor:
  
  
<div style="float: right; margin-top: -1.25em; background-color: #f4f4ff; color: #000; padding: .2em .6em; font-size: 130%; border: 1px solid #ccf;">'''Készen állsz? Akkor [[Wikitravel:Az első lépések (szerkesztés)|kezdjük az alapvető szerkesztéssel]]!''' <span style="font-size: larger; font-weight: bold;">&rarr;</span></div>
+
<div style="float: right; margin-top: -1.25em; background-color: #f4f4ff; color: #000; padding: .2em .6em; font-size: 130%; border: 1px solid #ccf;">'''Készen állsz? Akkor [[Segítség:Az első lépések (szerkesztés)|kezdjük az alapvető szerkesztéssel]]!''' <span style="font-size: larger; font-weight: bold;">&rarr;</span></div>
  
 
</div>
 
</div>
 
<div style="clear:both"></div>
 
<div style="clear:both"></div>
</div>
 
  
 
[[Kategória:Segítség|{{PAGENAME}}]]
 
[[Kategória:Segítség|{{PAGENAME}}]]

A lap jelenlegi, 2006. október 24., 15:32-kori változata

Wikitravel: az első lépések
Ez az útmutató része a
Wikitravel segítség oldalainak.
Bevezető oldalak

kezdőoldal
szerkesztés
formázás
belső hivatkozások
társprojekt-hivatkozások
külső hivatkozások
vitalapok
tartsd észben
regisztráció
névterek
merre tovább

Lásd még

Segítség (tartalomjegyzék)


Wikitravel: az első lépésekÜdvözlet!

A Wikitravel egy közösség által szerkesztett útikalauz, amelynek készítésében Te is részt vehetsz. Egy speciális technológiát használ, amit wikinek neveznek, és ami megkönnyíti az együttműködést, szerkesztést. Ha kedvet érzel, hogy részt vegyél ebben a munkában, akkor ezek az oldalak segítenek elindulni az úton, aminek a végén Te is wikitravel szerkesztő leszel.

A következő oldalak leírják, hogyan kezdhetsz el szerkeszteni; formai és tartalmi tanácsokkal szolgálnak, megismertetnek a Wikitravel közösséggel, és a fontos irányelvekkel, szokásokkal.

Ez egy alapvető fogásokat tárgyaló útmutató, nem egy kimerítő kézikönyv. Ha szeretnél jobban elmélyülni a részletekben, a megfelelő részeknél hivatkozásokat találsz a bővebb leírásokhoz (amelyeket külön ablakban is megnyithatsz, ha párhuzamosan szeretnéd olvasni őket e lapokkal).

Ezenkívül folyamatosan figyelmedbe ajánljuk a homokozót, ahol gyakorolhatod, amit megtanultál. Nyugodtan próbálkozz! Senki nem fog szólni érte, ha valamit elrontasz a homokozóban, nem baj, hiszen erre találtuk ki ezt az oldalt.

Megjegyzés: ez az útmutató azt feltételezi, hogy az alapértelmezett felületet használod. Ha be vagy jelentkezve, és már megváltoztattad a beállításaidat, akkor lehet, hogy egyes menüpontokat e leírástól eltérő helyen találsz.


Készen állsz? Akkor kezdjük az alapvető szerkesztéssel!