„Sablon:Kocsmafal” változatai közötti eltérés

A Wikitravelből
 
1. sor: 1. sor:
'''Üdvözlünk a kocsmafalon!''' Itt lehet megvitatni a különböző Wikitravellel kapcsolatos ötleteket, problémákat, javaslatokat. Természetesen ha hozzászólsz, továbbra se felejtsd el aláírni a mondandódat (a <nowiki>~~~~</nowiki> jelek begépelésével). Az csak adminisztrátoroknak szánt üzeneteket a [[Wikitravel:Adminisztrátorok üzenőfala|Adminisztrátorok üzenőfala]] című lapra várjuk!
+
'''Üdvözlünk a kocsmafalon!''' Itt lehet megvitatni a különböző Wikitravellel kapcsolatos ötleteket, problémákat, javaslatokat. Természetesen ha hozzászólsz, továbbra se felejtsd el aláírni a mondandódat (a <nowiki>~~~~</nowiki> jelek begépelésével). A csak adminisztrátoroknak szánt üzeneteket a [[Wikitravel:Adminisztrátorok üzenőfala|Adminisztrátorok üzenőfala]] című lapra várjuk! Az észrevett hibákat a [[Wikitravel:Hibajegyzék|hibajegyzékbe]] kérjük felvenni.
  
 
<noinclude>[[Kategória:Adminisztratív sablonok|{{PAGENAME}}]]</noinclude>
 
<noinclude>[[Kategória:Adminisztratív sablonok|{{PAGENAME}}]]</noinclude>

A lap jelenlegi, 2006. október 29., 12:42-kori változata

Üdvözlünk a kocsmafalon! Itt lehet megvitatni a különböző Wikitravellel kapcsolatos ötleteket, problémákat, javaslatokat. Természetesen ha hozzászólsz, továbbra se felejtsd el aláírni a mondandódat (a ~~~~ jelek begépelésével). A csak adminisztrátoroknak szánt üzeneteket a Adminisztrátorok üzenőfala című lapra várjuk! Az észrevett hibákat a hibajegyzékbe kérjük felvenni.