Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Ero sivun ”Wikitravel:Sukella sisään” versioiden välillä

Kohteesta Wikitravel
Loikkaa: valikkoon, hakuun
 
Rivi 16: Rivi 16:
 
[[en:Wikitravel:Plunge forward]]
 
[[en:Wikitravel:Plunge forward]]
 
[[es:Wikitravel:Láncese]]
 
[[es:Wikitravel:Láncese]]
[[fr:Wikitravel:Lance-toi]]
+
[[fr:Wikitravel:Lancez-vous !]]
 
[[it:Wikitravel:Buttati]]
 
[[it:Wikitravel:Buttati]]
 
[[ja:Wikitravel:ページの編集は大胆に]]
 
[[ja:Wikitravel:ページの編集は大胆に]]

Nykyinen versio 30. toukokuuta 2013 kello 13.13

Rohkeasti vaan, sukella sisään!

Paitsi että matkailu avartaa, se on myös rohkeutta vaativaa puuhaa. Wikimatkaaja tarvitsee myös rohkeutta. Me toivomme, että sinä sukellat sisään rohkeasti artikkelien kirjoittamisen, kuvittamisen ja korjaamisen maailmaan. Sinä voit muokata mitä tahansa Wikitravelin sivua ja itseasiassa toivomme sinun tekevän niin. Jotta saavuttaisimme tavoitteemme, tarvitsemme sinun tietoasi, taitoasi, kokemustasi ja vaivannäköäsi.

  • Sinun kokemuksellasi on väliä! Wikitravelia ei kirjoita monikaan matkailun ammattilainen, vaan tavalliset matkailijat. Älä siis murehdi oletko tarpeeksi hyvä, vaan pidä mielessä, että me haluamme apuasi.
  • Kokeile! Wikitravelissa et voi oikeastaan tehdä mitään peruuttamatonta. Älä siis arastele kokeilla. Ja jos jotain sattuisikin tapahtumaan, muut wikimatkaajat kyllä korjaavat sen nopeasti.
  • Älä pyri täydellisyyteen heti aluksi! Sinun ei tarvitse kirjoittaa heti täydellistä opasta kohteesta. Aloita luomalla runko ja täydennä sitä pikkuhiljaa. Kirjoita tärkeimmät asiat vaikka lyhyesti ensin ja anna muiden täydentää.
  • Uhmaa auktoriteetteja! Itseasiassa Wikitravelissa ei ole auktoriteetteja. Sinun ei siis tarvitse kysellä keneltäkään, että saatko muokata jotain artikkelia.

Siispä pidemmittä puheitta, sukella sisään!