Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Ero sivun ”Wikitravel:Poistettavat artikkelit” versioiden välillä

Kohteesta Wikitravel
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(Tammikuu 2008)
(Tammikuu 2008)
Rivi 58: Rivi 58:
 
* '''Poistoon.''' Wikitravel ei ole Wikipedia. Artikkeleissa oleva tieto talteen [[Tallinna]]an kuitenkin! -- [[Käyttäjä:Trsqr|Trsqr]] 19. tammikuuta 2008 kello 02.02 (EST)
 
* '''Poistoon.''' Wikitravel ei ole Wikipedia. Artikkeleissa oleva tieto talteen [[Tallinna]]an kuitenkin! -- [[Käyttäjä:Trsqr|Trsqr]] 19. tammikuuta 2008 kello 02.02 (EST)
 
* Minäkin kannatan '''poistoa''', mutta tieto voidaan lisätä Tallinna-artikkeliin. [[Käyttäjä:Lime|Lime]] 19. tammikuuta 2008 kello 06.14 (EST)
 
* Minäkin kannatan '''poistoa''', mutta tieto voidaan lisätä Tallinna-artikkeliin. [[Käyttäjä:Lime|Lime]] 19. tammikuuta 2008 kello 06.14 (EST)
 +
 +
==Helmikuu 2008==
 +
===[[Lahden patsaat]]===
 +
Tasta saisi ehka yrittamalla reitin, mutta nykyisessa muodossaan tasta ei ole artikkelia. [[Käyttäjä:Jpatokal|Jpatokal]] 4. helmikuuta 2008 kello 02.28 (EST)

Versio 4. helmikuuta 2008 kello 07.32

Tällä sivulle päätetään Wikitravelin artikkelien poistosta. Katso myös Wikitravel:Poistokäytäntö.

Kuka tahansa wikimatkaaja voi ehdottaa sivua poistettavaksi ja samoin kuka tahansa voi kommentoida poistamisen puolesta tai vastaan. Jos haluat ehdottaa sivua poistettavaksi, lisää sen alkuun merkintä {{poistettava}} ja kirjaa perustelusi alle. Ellei 14 päivän ole muodostunut yhteisymmärrystä siitä, että artikkeli pitäisi säilyttää, ylläpitäjä voi poistaa sivun.

Katso myös:

Ehdottaminen

Poistettavia kohteita ehdotetaan seuraavasti:

===[[Kalkkuna]]===
* Poistoon. Ei kunnollinen matkailuaihe. ~~~~

Seuraa näitä ohjeita kun ehdotat artikkelia tai kuvaa poistoon:

  1. Lue ensin poistokäytäntö läpi ja varmista että artikkeli tai kuva pitäisi todella poistaa. Jos olet epävarma asiasta, keskustele poistosta ensin kyseisen kohteen keskustelusivulla.
  2. Jos artikkeli täyttää poistamisen ehdot, tee poistoon valmistavia muutoksia (kuten yhdistämällä artikkelin tiedot toiseen artikkeliin) ennen sen lisäämistä tänne.
  3. Lisää {{poistettava}} tagi poistettavan sivun yläreunaan, jotta ihmiset tietävät että artikkeli on ehdolla poistettavaksi.
  4. Lisää linkki artikkeliin tai kuvaan alapuolella olevaan listaan, sekä myös syy sille miksi kyseinen kohde pitäisi poistaa. Allekirjoita oma äänesi lisäämällä neljä tildemerkkiä ("~~~~") loppuun.
  5. Jos olet ehdottamassa kuvan poistoa, varmista että kuva todella sijaitsee suomenkielisessä Wikitravelissa. Useat kuvat sijaitsevat Wikitravel Sharedissa, ja siinä tapauksessa niiden poistoa tulisi ehdottaa siellä.

Kommentointi

Kaikkia Wikitravelin käyttäjiä pyydetään kommentoimaan poistoehdotuksia. Kommentointi tapahtuu seuraavasti:

===[[Kalkkuna]]===
* '''Poistoon'''. Poistoon. Ei kunnollinen matkailuaihe. Coco the traveller 11. tammikuuta 2032 kello 11.02 (EST)
* '''Pidetään'''.  Pohjanmaalla on kylä nimeltä Kalkkuna. ~~~~

Jättäessäsi kommentteja:

  1. Lue ensin poistokäytäntö läpi ja varmista että kuva tai artikkeli todella tulisi poistaa
  2. Voit äänestää poistoon, pidetään, tai uudellenohjataan. Jos olet sitä mieltä että artikkeli pitäisi pitää tai uudelleenohjata, kirjoita myös syy miksi. Allekirjoita äänesi neljällä tildemerkillä ("~~~~").

Deleting, or not

After fourteen (14) days of discussion, there will probably be consensus one way or the other. If the consensus is to keep, redirect or merge, then any Wikitraveller can do it. If you are redirecting, please remember to check for broken redirects or double redirects as a result of your move. Remove any VFD notices from that page and copy the deletion discussion to the talk page of the article being kept or redirected.

If the result is delete, then only an administrator can delete. Check if any article links to the image or article in question. After removing those links, delete the image or article. However, if the image is being deleted because it has been moved to the shared repository with the same name, do not remove links to the images, as the links will be automatically be pointed to the shared repository.

After you keep/redirect/merge/delete the article, copy the deletion discussion to the Archives page for the appropriate month. The root Archives page has a directory. Note that it's the month in which the action was taken, rather than when the nomination was first posted, that should be used for the archived discussion; that way, recourse to the deletion log can lead subsequent readers right to the discussion (at least for the pages that were deleted).

Elokuu 2007

Kuva:Helsinkimap(finnish).svg

Laajennettu ja siirretty Sharediin nimellä shared:Image:Helsinkimap.svg, ei siis enää tarpeen. Jpatokal 27. elokuuta 2007 kello 03.06 (EDT)

Niin ja mikä se oikein on olevinaan? Ei ainakaan mikään Helsingin kartta niin kuin nimestä voisi päätellä. Kannatan poistoa. !!!!!adeen!!!!! 29. elokuuta 2007 kello 09.23 (EDT)
Kyllä se on Helsingin kartta vektorimuodossa. Avataan esim. Inkscape-sovelluksella. Tuon pohjalta on generoitu sitten suomen ja englannin kieliset PNG-muotoiset karttakuvat, eli esim. Kuva:Helsinkimap.png. Mutta poistettavaksi siis joutaa Janin esittämin perustein. -- Trsqr 29. elokuuta 2007 kello 09.33 (EDT)

Tammikuu 2008

Tallinnan vanhakaupunki, Pikk Herman, Kiek in de Kök

Wikitravel:Mikä on artikkeli mukaan yksittäisille nähtävyyksille ei luoda omia sivuja, joten yo. artikkeleiden info pitäisi siivota mahdollisista Wikipedia-kopioista ja siirtää takaisin Tallinnaan. Jpatokal 19. tammikuuta 2008 kello 00.37 (EST)

  • Poistoon. Wikitravel ei ole Wikipedia. Artikkeleissa oleva tieto talteen Tallinnaan kuitenkin! -- Trsqr 19. tammikuuta 2008 kello 02.02 (EST)
  • Minäkin kannatan poistoa, mutta tieto voidaan lisätä Tallinna-artikkeliin. Lime 19. tammikuuta 2008 kello 06.14 (EST)

Helmikuu 2008

Lahden patsaat

Tasta saisi ehka yrittamalla reitin, mutta nykyisessa muodossaan tasta ei ole artikkelia. Jpatokal 4. helmikuuta 2008 kello 02.28 (EST)