Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Wikitravel:Kuukauden kohde

Kohteesta Wikitravel
Versio hetkellä 3. toukokuuta 2009 kello 00.44 – tehnyt Tatata (keskustelu | muokkaukset)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Kuukauden kohde on Wikimatkaajien valitsema erityisen kattava artikkeli.

Ehdottaminen

Kuka tahansa voi ehdottaa artikkelia kuukauden kohteeksi, kerro vain parilla sanalla miksi ja ehdota hyvää aikaa käydä siellä. Kohteeksi voidaan valita mikä tahansa paikka, alue, reitti tai tapahtuma, joka läpäisee Mikä on artikkeli -testin.

Ehdotus tehdään näin:

===[[Kohde]]===
Loistava artikkeli ja kerrassaan ihana keväisin, oih. ~~~~

Mutta ennen kun ehdotat, tarkista seuraavat:

  • Artikkelin pitäisi olla kattava tai tähti luokitukseltaan. Siinä pitää olla vähintään yksi hyvä kuva ja muotoilun pitää noudattaa tyyliopasta.
  • Artikkelin ei pidä olla alueeltaan liian iso (esim. "Suomi" tai edes "Lappi").
  • Artikkelin voi valita vain kerran.
  • Jos artikkelia on ehdotettu aikaisemmin, mutta ehdotus hylättiin, aiemmin huomatat ongelma pitäisi korjata ennen kun sitä voi ehdottaa uudelleen.

Valinta

Voit kommentoida ehdotuksia vapaasti, pistä vain tähti (*) ja mielipiteesi.

===[[Kohde]]===
Loistava artikkeli ja kerrassaan ihana keväisin, oih. MatkaPähkinä  25:25, 31 Feb 2525 (EDT)
* Hyvältä näyttää, mutta eikö "Tee"-kohtaan tosiaan löydy muuta kuin pitsinnypläystä? ~~~~

Jos ehdotus saa useamman kannatuksen eikä yhtään vastalauseita noin viikon aikana, se voidaan pistää jonoon.

Aikaisemmin valitut kohteet keskusteluineen löytyvät arkistosta. Ehdotukset jotka eivät menneet läpi löytyvät hylsypinosta.

Tulevat kohteet

Ehdotukset

Lontoo

Toinen suosittu kaupunkilomakohde, josta puuttuu lähinnä hotellit ja ravintolat, mutta niitähän esim. voi kopioida melkein suoraan en-Wikitravelista. Ypsilon 16. syyskuuta 2008 kello 06.56 (EDT)

Riika

Lähes kattava artikkeli, lähinnä hotellit puuttuu, mutta niitähän saa melkein lisättyä englanninkielisestä versiosta. Ypsilon 23. tammikuuta 2009 kello 08.50 (EST)

Tampere

Yllättävän hyvässä kunnossa, itse asiassa. Varmasti sopisi paremmin kesällä, mutta nyt kun kattavista kohteista näyttää olevan huutava pula niin... Ypsilon 23. tammikuuta 2009 kello 08.50 (EST)

Kilpisjärvi

Pieni artikkeli pienestä paikkakunnasta. Ei tarvitse varmaan sanoa, että tämä olisi kohteena kesällä. Ypsilon 23. tammikuuta 2009 kello 08.50 (EST)

Jyväskylä

Toinen artikkeli suomalaisesta kaupungista joka sopisi kuukauden kohteeksi ehkä pienen viilauksen jälkeen. Kesäkuun kohteeksi? Ypsilon 3. maaliskuuta 2009 kello 01.38 (EST)

Kannatetaan! Jpatokal 3. maaliskuuta 2009 kello 23.27 (EST)

Kiova

Kuten sanottua, tämäkin alkaa olla kuukauden kohde-kunnossa, kiitos anonyymin kirjoittajan aktiivisuuden. Heinäkuun kohteeksi? Vai otetaanko mieluummin vielä jotain suomalaista kohdetta kesäksi (Tampere ja Kilpisjärvi ovat aika hyvässä kunnossa), ja säästetään Kiova elokuuksi..? Ypsilon 5. maaliskuuta 2009 kello 11.44 (EST)

Muuten harashoo, mutta tossa ei ole viela ensimmaistakaan hotellia, ja ravintola/baaritarjoilu on kanssa aika heikkoa. Eli en voi kannattaa kunnes noihin saadaan jotain. Jpatokal 6. maaliskuuta 2009 kello 05.29 (EST)

Las Vegas

...baby! Ypsilon taas nikkaroinut kelpo artikkelin. Vaikka samantien, ennen kun kesan kuumuus alkaa ahdistamaan? Jpatokal 30. huhtikuuta 2009 kello 02.32 (EDT)

Kannatan. Kymmenen päivää Amerikassa innosti kirjoittamaan ihan hemmetisti ;). Tallinna tosin oli jo hyväksytty toukokuun artikkeliksi, joku on mennyt poistamaan sen (vahingossa ilmeisesti). Pitää varmaan laittaa heti KK:ksi, keskikesällä kun siellä on 100 F... Oikeasti ajattelin säästää Vegasin syksyn "lämpimäksi" kohteeksi, mutta siihen asti saadaankin varmaan suuri kanjoni KK-kuntoon.

Ypsilon 30. huhtikuuta 2009 kello 03.51 (EDT)