Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Ero sivun ”Wikitravel:Kestikievari” versioiden välillä

Kohteesta Wikitravel
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(Uudelleenohjaukset)
Rivi 78: Rivi 78:
  
 
: Toisissakin kieliversioissa on muistaakseni myös ollut tätä ongelmaa. Vihjeeksi annettiin muuttaa selaimen asetuksia. Käytä kirjamerkkiä, se on käytännöllisintä. [[Käyttäjä:Ypsilon|Ypsilon]] 12. huhtikuuta 2010 kello 23.34 (EDT)
 
: Toisissakin kieliversioissa on muistaakseni myös ollut tätä ongelmaa. Vihjeeksi annettiin muuttaa selaimen asetuksia. Käytä kirjamerkkiä, se on käytännöllisintä. [[Käyttäjä:Ypsilon|Ypsilon]] 12. huhtikuuta 2010 kello 23.34 (EDT)
 +
 +
== Homoseksuaalisuus ulkomailla ==
 +
 +
Olen lisännyt joihinkin artikkeleihin informaatiota koskien homoseksuaaleja. Homot ja lesbot matkustavat ihan samalla tavalla siinä missä muutkin ihmiset, ja heidän on ihan hyvä tietää homoseksuaalien tilanteesta, kun ovat ulkomailla jotta eivät joutuisi vaikeuksiin. Toivon, ettei tekemiäni muutoksia siis kumota. --[[Käyttäjä:77.109.217.79|77.109.217.79]] 10. toukokuuta 2010 kello 11.32 (EDT)

Versio 10. toukokuuta 2010 kello 15.36


Wikitravelin Kestikievari: Täällä sopii kallistella kuppia ja jorista joutavia pitkän reissun jälkeen

Kestikievarissa sopii kysyä jos olet ihmeissäsi, eksynyt, pelokas, väsynyt, ärsyyntynyt, mietteliäs tai avulias. Tarkista kuitenkin usein kysyttyjä kysymyksiä ja ohje -sivut ensin, sillä vastaus saattaa jo löytyä sieltä helpommin ja nopeammin. Jos kysymyksesi koskee jotain tiettyä sivua, niin sen keskustelusivu on parempi paikka udella.

Jos epäilet, että pulmasi johtuu itse Mediawiki-ohjelmistosta, niin raportoi se Virheilmoitukset-sivulla. (Toistaiseksi vain englanniksi; raportoi kestikievarissa jos tarvitset apua kääntämisessä.)

Lisää kysymyksesi sivun loppuun (naksauta tästä!) ja allekirjoita viestisi kirjoittamalla neljä tildeä (~~~~) sen perään.


Vanhojen viestien arkisto: Wikitravel:Kestikievari/2007 Wikitravel:Kestikievari/2008


Suomen uudet ja vanhat kunnat

Vuodenvaihteessa huomattava määrä kuntia siirtyi historiaan [1]. Ja sen lisäksi syntyi myös pari täysin uuttakin kuntaa. Ajattelin että pitäisikö tehdä nykyisistä artikkeleista:

  • uudelleenohjaussivuja ja siirtää tiedot uuteen artikkeliin?
  • alasivuja uusien kuntien alle, kuten enkun puolella on tehty esim. Pariisin kaupunginosille?
  • tai ihan vain kylmästi poistaa nimi maakuntien kuntalistalta kuten tein Joutsenon kohdalla?

Mielipiteitä? Parempia ehdotuksia?

Ypsilon 5. tammikuuta 2009 kello 10.13 (EST)

Yleensa ottaen optio 1, eli uudelleenohjaussivu ja tieto uuteen kuntaan, ellei ex-kunnalla ole selvasti erillista keskustaa ja identiteettia. Jpatokal 28. huhtikuuta 2009 kello 22.52 (EDT)

'Sika influenssa'

Ensimmäiselle kaukomatkalle valmistautujan on oltava kaukaa viisas. Valmismatkat, järjestetyt ja opastetut lomamatkat ovat varmaan turvallisia, mutta jos lähtee yksin merta edemmäs kalaan - vaikka soutuveneellä Kiinaan, niin lintuinfluenssan, jäykkäkouristuksen, hepatiitti A :n ja hepatiitti B :n lisäksi on näistä päivistä lähtien otettava myös huomioon Sika influenssa. Hengityssuojat ja suojakäsineet ovat varmaan helppo lisäsuoja ja joskus huomaamatonkin varotoimenpide ovia avatessa, suu vapaana suojasta mutta käsissä hanskat. Sika influenssasta saa nopeaa tietoa Internetistä eri uutisvideoista, lintuinfluenssa- ja muut epidemiat ovat harvinaisempia, joten niitä kannattaa yksin matkustaessa kysellä ja tutkailla tuttavilta ja vierailta.

[http://www.China.com

Botti vauhdissa!

Jee! User:Tatatabot on alkanut vihdoinkin korjailemaan interwikilinkkeja. Sen muutokset eivat nay tavallisessa logissa, mutta jos naksuttaa "nayta botit" paalle niin voi nahda missa botti on huristellut: [2] Jpatokal 1. toukokuuta 2009 kello 00.43 (EDT)


WTF-8?

Göteborg-artikkelissa on linkki kuvaan, joka on Sharedissa nimellä SwedenStockholmGöteborg.jpg. Ilmeisestikin ääkköstysongelman vuoksi kuva jää kuitenkin näkymättä tuolla sivulla. Pystyyköhän tuolle tekemään kotikonstein mitään? Yritin jo korvata ö:tä %F6:lla, mutta siitä ei tullut mitään... -- Trsqr 30. kesäkuuta 2009 kello 07.59 (EDT)

Tunnettu bugi: shared:Tech:Image thumbnail not shown if filename contains "ø". Ei voi tehda muuta kuin uppia filun uusiksi. Merkillisinta on etta toi ei pade kaikkiin ääkkösiin, vain randomiin osaan... Jpatokal 30. kesäkuuta 2009 kello 10.15 (EDT)
Tuota ongelmaa minäkin olen kohdannut, varsin ärsyttävää :P. Ainakin ä, ö ja ç tuottaa ongelmia Tuota bugia muistaakseni ei ollut ennen joskus viime vuoden syksyä jonkun upgraden yhteydessä. Ypsilon 2. heinäkuuta 2009 kello 00.33 (EDT)

Uudelleenohjaukset

Moi, tylsää tulla uudelleenohjatuks tänne kun kirjottaa wikitravel.org; ongelma on sama ku Wikipediassa: suomeksi ei vaan löydy sitä mitä hakee. Oliskohan mitenkään mahdollista ohjata englanninkieliseen wikitraveliin (tai saksan jne. kunnes löytyy), mikäli etsitty sivu on hukassa? Olis todella paljon parempi ku ei-mitään. Linkkikin olis ok. --109.108.18.196 7. huhtikuuta 2010 kello 11.52 (EDT)

Toisissakin kieliversioissa on muistaakseni myös ollut tätä ongelmaa. Vihjeeksi annettiin muuttaa selaimen asetuksia. Käytä kirjamerkkiä, se on käytännöllisintä. Ypsilon 12. huhtikuuta 2010 kello 23.34 (EDT)

Homoseksuaalisuus ulkomailla

Olen lisännyt joihinkin artikkeleihin informaatiota koskien homoseksuaaleja. Homot ja lesbot matkustavat ihan samalla tavalla siinä missä muutkin ihmiset, ja heidän on ihan hyvä tietää homoseksuaalien tilanteesta, kun ovat ulkomailla jotta eivät joutuisi vaikeuksiin. Toivon, ettei tekemiäni muutoksia siis kumota. --77.109.217.79 10. toukokuuta 2010 kello 11.32 (EDT)