Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Muokataan sivua Ukraina

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.
Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 114: Rivi 114:
  
 
==Syö==
 
==Syö==
Kenties kuuluisin ukrainalainen ruoka lienee useinkin venäläiseksi mielletty punajuurikeitto ''Borš''. Muita suosittuja ukrainalaisia ruokalajeja ovat ''varenikit'', ''blinit'' ja ''kasha''. Kokeilemisen arvoinen on myös nutria eli rämemajava. Hyvä keino tutustua ukrainalaiseen keittiöön on vierailla erilaisissa buffettiravintoloissa, joissa pystyy syömään itsensä täyteen noin 20-30 hrivnan budjetilla. Esimerkkinä suosittu ketjuravintola Puzhata Hata. Myös pizzeriaketju Celentano (челентано) tarjoaa edullista apetta budjettimatkailijalle.
+
Kenties kuuluisin ukrainalainen ruoka lienee useinkin venäläiseksi mielletty punajuurikeitto ''Borš''. Muita suosittuja ukrainalaisia ruokalajeja ovat ''vareinikit'', ''blinit'' ja ''kasha''. Hyvä keino tutustua ukrainalaiseen keittiöön on vierailla erilaisissa buffettiravintoloissa, joissa pystyy syömään itsensä täyteen noin 20-30 hrivnan budjetilla. Esimerkkinä suosittu ketjuravintola Puzhata Khata.
 
 
Varsinkin Itä-Ukrainassa suosittua pikaruokaa on ''shaurma'' eli rieskantapaiseen lättyyn kiedottu liharulla mausteineen. Tätä lähi-idästä kotoisin olevaa herkkua saa edullisesti lukuisista shaurmakioskeista eikä kielimuurikaan ole ongelma sillä myyjät ovat itsekin useimmiten Ukrainan ulkopuolelta tulleita siirtolaisia.
 
  
 
==Juo==
 
==Juo==

Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kaikki Wikitraveliin tehtävät tuotokset katsotaan julkaistuksi Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 -lisenssin mukaisesti (Wikitravel:Tekijänoikeudet). Jos et halua, että kirjoitustasi muokataan armottomasti ja uudelleenkäytetään vapaasti, älä tallenna kirjoitustasi. Tallentamalla muutoksesi lupaat, että kirjoitit tekstisi itse, tai kopioit sen jostain vapaasta lähteestä. ÄLÄ KÄYTÄ TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISTA MATERIAALIA ILMAN LUPAA!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Peruuta | Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)