Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Traben Trarbach

Kohteesta Wikitravel
Versio hetkellä 17. toukokuuta 2010 kello 10.25 – tehnyt TimoM (keskustelu | muokkaukset) (Nuku)
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Traben Trarbach

Default Banner.jpg

Traben-Trarbach on viinikylä Saksassa.

Ymmärrä

Noin 6000 asukkaan kylä on nähnyt ja kokenut paljon vuosien varrella, mutta sen pääelinkeinot ovat nykyään viininkasvatus ja turismi. Kaupungissa on riittävästi nähtävää muutamaksi päiväksi, ostosmahdollisuudet ovat hyvät ja liikkuminen helppoa. Traben Trarbach koostuu kahdesta kylästä, Moselin länsirannan Trabenista ja Itärannan Trarbachista.

Tule

Autolla

Suositeltava tapa saapua kaupunkiin on vuokrata pikkuauto lentokentältä - täten pääset omaan tahtiin kulkemaan myös ympäri lähiseudun kauniita kyliä. Voit toki tulla myös omalla autollasi, jolloin Traben Trarbachiin opasteet löydät B50 -tieltä. Kylä sijaitsee noin 20 kilometriä Hahnin lentokentältä. E42 ja E44 kulkevat läheltä, ja tiet ovat yleisesti ottaen erittäin hyvässä kunnossa, vaikka nopeusrajoitukset voivat tuntua hurjilta.

Junalla

Yllätys! Tähän kylään pääsee myös junalla! Trabenin asema on Koblenzista lähtevän junan päätepysäkki, joten et voi nukkua ohitse. Päivittäin tarjolla on yli kymmenen vuoroa päivässä hintaan 13,60 - 17,00 euroa. Matka kestää noin 1 h 15 min.

Lentäen

Hahnin lentokenttä on aivan Traben-Trarbachin vieressä. Lentokentältä pääset Traben Trarbachiin joko vuokra-autolla tai taksilla. Jotkut hotellit tarjoavat valmista kyytiä Bohrin taksilla/minibussilla, jolloin hinta on yleensä kiinteä 9 euroa per henkilö.

Liiku

Autolla

Autolla liikkuminen kaupungissa on hankalaa kapeiden ja tukkoisten katujen vuoksi. Jos tulit kaupunkiin autolla, jätä se suosioilla hotellisi läheiselle parkkipaikalle.

Kävellen

Helpoin tapa liikkua Traben Trarbachissa on jalan. Etäisyydet eivät ole pitkiä. Jos haluat nähdä myös lähiseudun joenvarsikyliä tai kiertää nopeasti Trabenin linnoitusreitin, voit myös vuokrata pyörän Trarbachin sillanpäässä olevasta vuokraamosta hintaan € 8,50 /vrk.

Näe

  • Grevenburg. Grevenburgin rauniot sijaitsevat 400 metriä Trarbachin keskustasta - valitettavasti tämä 400 metriä sisältää lähes pystysuoraa nousua. Mäelle pääsee kahta eri polkua pitkin, joista toinen lähtee kiemurrellen sillan vierestä, toinen kulkee loivana viinitarjojen läpi. Valinta on sinun, mutta uurastus palkitaan ylhäällä loistavalla näköalalla, ilmaisella raunioalueella sekä hyvällä ravintolalla. 0 eur.
  • Mont Royal. Mitä ranskalaiset tekivät, kun oli tylsää? No tietenkin rakensivat linnoituksia. Ludwig XIV rakennutti huiman linnoituksen vain 2 km kävelyn päähän Trabenista, joka ironisesti oli pystyssä vain muutaman vuoden, kunnes rauhanneuvottelujen seurauksena tuhottiin. Tämän ilmaisen ulkoilmamuseon voit kokea kävellen - ja pääset jopa raunioihin sisään, siis niihin, mitä vielä on jäljellä. Alueella ei ole tarjoilua, mutta näkymät ovat taasen hienot. Valitettavasti alueella on ollut hakkuut lähiaikoina (talvi kun ei tehnyt hyvää puustolle), jonka seurauksena linnoituksen itäinen puoli näyttää hakkuuaukealta. 0 eur.

Tee

  • Lennä!. Trabenin puolella mäen päällä on pienkonelentokenttä, joka tarjoaa turisteille tunnin lentoja ympäristöön omakustannehintaan!
  • Kiipeä!, Mont Royalin keskellä. Ikää on, mutta sisäinen lapsi ei ole kuollut? Miten olisi puihin rakennettu kiipeilypuisto? Köysirataa, cliffhanger-tunnelmia ja hauskaa muutamaksi tunniksi vaikka polttariseurueelle. Huom! Älä juo liikaa viiniä edellisenä päivänä, sillä köysirakenteet voivat aiheuttaa pahoinvointia. Lapsille löytyy oma alue.

Osta

Syö

  • Costa Smeralda 2. Trarbachin italialaisravintola tarjoaa perinteisiä italialaisia herkkuja Sardinialta - siis pizzaa. Sijaitsee kävelykadulla.
  • Storcke Stütz. Vanhaan viinikellariin rakennettu ravintola, josta voit tilata myös paikallisia erikoisuuksia. Ystävällinen henkilökunta. Pääruoka: 7-21 eur, viini 10-15 eur per pullo..

Juo

Kahvilat

Baarit & pubit

Yökerhot

Nuku

Edulliset

Keskihintaiset

  • Trabener Hof ***, Bahnstrasse 25, +49 65 41 70 08 0 (, fax: +49 65 41 70 08 88), [1]. Hyvä hotelli hyvällä paikalla. Huoneissa suihku, kassakaappi, tv. Hintaan sisältyy aamiainen sekä kivennäisvesi tullessa. Omistaja puhuu englantia sekä pystyy neuvomaan tekemisen puutteesta kärsiviä. Huom! Omistajalla on mäyräkoira, joten allergikot olkaa valmiita. Ylimmästä kerroksesta aukeaa hieno näkymä Grevenburgin raunioille vanhan kaupungintakon ylitse. alk 85 e / 2hh.

Hintavat

Pysy turvassa

Pysy terveenä

Ota yhteyttä

Jatka matkaa

Luontevat seuravat kohteet Traben-Trarbachista ovat Bernkastel-Kues sekä Zell. Pidemmältä löytyy tietenkin Koblenz, Trier, Luxemburg ja kaikkien Häkkis-fanien rakastama Nürnburgring.
Tämä artikkeli on vasta runko ja kaipaa enemmän sisältöä. Siinä on malline, muttei vielä tarpeeksi muuta tietoa. Sukella sisään ja auta sitä kasvamaan käyttökelpoiseksi!