Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Tokio

Kohteesta Wikitravel
Versio hetkellä 1. toukokuuta 2007 kello 12.26 – tehnyt Trsqr (keskustelu | muokkaukset) (Tule)
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tokio

Default Banner.jpg

Tokio (東京 Tōkyō) on Japanin pääkaupunki.

Akihabara

Tule

Tokio on kaiken liikenteen solmukohta Japanissa.

Lentokoneella

Finnair [1] lentää päivittäin suoraan Helsingistä Tokioon. Tokiossa on kaksi suurta lentoasemaa: Naritan kansainvälinen lentoasema ja Hanedan lentoasema, joka on pääasiassa kotimaan liikennettä varten.

Naritan kansainvälinen lentoasema

Kansainväliset lennot saapuvat Naritan lentoasemalle (NRT, [2]), noin 70 kilometria koilliseen Tokion keskustasta. Lentoaseman kaksi terminaalia on yhdistetty toisiinsa bussi- ja junayhteyksin. Finnair ja muut oneworld-yhtiöt käyttävät terminaalia 2.

Lentoasemalta pääsee JR:n Narita Express -junalla [3] mm. Tokion, Shinjukun tai Yokohaman asemille. Keisei Skyliner -juna [4] puolestaan kulkee suoraan Uenon asemalle ja on hieman edullisempi.

Airport Limousine -bussi [5] kulkee lentokentältä suoraan suurimpien hotellien luo. Hinta on verrattavissa Narita Express -junaan.

Hanedan lentoasema

Suurin osa Japanin sisäisistä lennoista käyttää Hanedan lentoasemaa (HND, [6]), jonka virallinen nimi on Tokion kansavainvälinen lentoasema.

Helpoin tapa tulla lentoasemalle on Tokyo Monorail -juna [7], joka kulkee lentoaseman Hamamatsuchon väliä. Hamamatsuchohon pääset helposti JR Yamanote Line -junalla. Toinen vaihtoehto on kulkea kentälle Keikyu-junalla.

Liiku

Näe

Tee

Osta

Syö

Juo

Kahvilat

Baarit & pubit

Yökerhot

Nuku

Pysy turvassa

Pysy terveenä

Ota yhteyttä

Jatka matkaa


Tämä artikkeli on vasta runko ja kaipaa enemmän sisältöä. Siinä on malline, muttei vielä tarpeeksi muuta tietoa. Sukella sisään ja auta sitä kasvamaan käyttökelpoiseksi!