Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Muokataan sivua Tallinna

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.
Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 271: Rivi 271:
 
* <sleep name="Old Town Backpackers" address="Uus 14" phone="" email="" fax="" hours="" price="" url=""></sleep>
 
* <sleep name="Old Town Backpackers" address="Uus 14" phone="" email="" fax="" hours="" price="" url=""></sleep>
  
* <sleep name="City bike hostel" alt="" address="33 Uus Str." directions="Sijaitsee vanhankaupungin sataman puoleisessa päädyssä." phone="+372 5111 819" email="[email protected]" fax="" url="http://www.citybike.ee/" checkin="" checkout="" price="">Mukava pieni hostelli varsinkin fillarimatkailijoille. Citybike järjestää myös fillari kiertoajeluita ja vuokraa polkupyöriä.</sleep>
+
* <sleep name="City bike hostel" alt="" address="33 Uus Str." directions="Sijaitsee vanhankaupungin sataman puoleisessa päädyssä." phone="+372 5111 819" email="[email protected]" fax="" url="www.citybike.ee" checkin="" checkout="" price="">Mukava pieni hostelli varsinkin fillarimatkailijoille. Citybike järjestää myös fillari kiertoajeluita ja vuokraa polkupyöriä.</sleep>
  
* <sleep name="Mahtra Hostel" alt="" address=" Mahtra 44" directions="Sijaitsee Lasnamäessä, Mahtran linja-autopysäkin vieressä." phone="+ 372 6 218 828" email="[email protected]" fax="+ 372 6 586 765" url="http://www.mahtra.ee/hostel/index-fi.php" checkin="" checkout="" price=""></sleep> Mahtra on asuintalon kellarikerrokseen ja ensimmäiseen kerrokseen rakennettu retkeilymajajärjestön piiriin kuuluva asuntola. Siellä on vastaanoton aulassa tarjolla WLAN, jonka WPA on 1234567890 . Muutaman huoneen yhteydessä on aina yksi suihku- ja erikseen WC. Edullisen tasonsa vuoksi vieraat ovat lähinnä ympäröivistä Baltian maista.
+
* <sleep name="Mahtra Hostel" alt="" address=" Mahtra 44" directions="Sijaitsee Lasnamäessä, Mahtran linja-autopysäkin vieressä." phone="+ 372 6 218 828" email="[email protected]" fax="+ 372 6 586 765" url="http://www.mahtra.ee/hostel/index-fi.php" checkin="" checkout="" price="1 hengen huone: 300 eek, 2 hengen huone 400 eek, 3 hengen huone 500 eek, 4 hengen huone 600 eek"></sleep> Mahtra on asuintalon kellarikerrokseen ja ensimmäiseen kerrokseen rakennettu retkeilymajajärjestön piiriin kuuluva asuntola. Siellä on vastaanoton aulassa tarjolla WLAN, jonka WPA on 1234567890 . Muutaman huoneen yhteydessä on aina yksi suihku- ja erikseen WC. Edullisen tasonsa vuoksi vieraat ovat lähinnä ympäröivistä Baltian maista.
  
 
===Keskihintaiset===
 
===Keskihintaiset===

Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kaikki Wikitraveliin tehtävät tuotokset katsotaan julkaistuksi Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 -lisenssin mukaisesti (Wikitravel:Tekijänoikeudet). Jos et halua, että kirjoitustasi muokataan armottomasti ja uudelleenkäytetään vapaasti, älä tallenna kirjoitustasi. Tallentamalla muutoksesi lupaat, että kirjoitit tekstisi itse, tai kopioit sen jostain vapaasta lähteestä. ÄLÄ KÄYTÄ TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISTA MATERIAALIA ILMAN LUPAA!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Peruuta | Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)

Tällä sivulla käytetyt mallineet: