Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Muokataan sivua Tšekki

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.
Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 15: Rivi 15:
 
| tld=.cz
 
| tld=.cz
 
}}
 
}}
'''Tšekki''' eli '''Tšekin tasavalta''' (''Česko'', ''Česká republika'') on pieni keskieurooppalainen valtio. Sen rajanaapureita ovat [[Saksa]], [[Puola]], [[Slovakia]] ja [[Itävalta]]. Tšekin pääkaupunki on [[Praha]]. Muita suuria kaupunkeja ovat [[Brno]] ja [[Ostrava]].
+
'''Tšekki''' eli '''Tšekin tasavalta''' (''Česko'', ''Česká republika'') on pieni keskieurooppalainen valtio. Sen rajanaapureita ovat Saksa, Puola, Slovakia ja Itävalta. Tšekin pääkaupunki on [[Praha]]. Muita suuria kaupunkeja ovat [[Brno]] ja [[Ostrava]].
  
 
==Matkailuneuvonta==   
 
==Matkailuneuvonta==   
Rivi 80: Rivi 80:
  
 
==Osta==
 
==Osta==
Tšekin rahayksikkö on koruna (CZK).
 
 
Käteisostot ovat edelleen yleisiä, tosin kortilla maksaminen yleistyy koko ajan.
 
  
 
===Hintataso===
 
===Hintataso===

Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kaikki Wikitraveliin tehtävät tuotokset katsotaan julkaistuksi Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 -lisenssin mukaisesti (Wikitravel:Tekijänoikeudet). Jos et halua, että kirjoitustasi muokataan armottomasti ja uudelleenkäytetään vapaasti, älä tallenna kirjoitustasi. Tallentamalla muutoksesi lupaat, että kirjoitit tekstisi itse, tai kopioit sen jostain vapaasta lähteestä. ÄLÄ KÄYTÄ TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISTA MATERIAALIA ILMAN LUPAA!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Peruuta | Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)