Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Svetogorsk

Kohteesta Wikitravel
Versio hetkellä 14. heinäkuuta 2011 kello 07.32 – tehnyt 195.255.177.119 (keskustelu)
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Svetogorsk

Default Banner.jpg

Svetogorsk (Светогорск) on teollisuuskaupunki Venäjällä lähellä Suomen rajaa ja Imatran kaupunkia.

Ymmärrä

Tule

Liiku

Autolla

Bussilla

Kävellen

Metrolla

Näe

Tee

Sveton keskustassa on "ostoskeskus" josta löytyy vaatetusta, laukkuja ja kenkiä moneen makuun. Myös rautakauppa Svetosta löytyy. Monet rakennus tarvikkeet ovatkin huomattavasti edullisempia Venäjällä kuin suomessa.

syö

Hieman Baltika 7 kaljan kostuttaessa kitalakea, voi herkutella kafeterian hieman yksipuolisen menun herkuilla. Mutta hyvin pysyy hengissä. Kesäaika on kohtuullisen mukavaa, mutta talvella saa käyttää mielikuvitustaan, jotta aika kuluu iltaisin Svetogorskissa.

Juo

Baarit & pubit

Yökerhot

Nuku

Edulliset

Keskihintaiset

Svetossa on yksi ainoa hotelli. Se on kuitenkin kohtalaisen tasokas. Etenkin, jos pääset asumaan business-kerrokseen eli hotellin ylimpään eli viidenteen kerrokseen. Sinne pääsy tosin edellyttää yleensä sellu- ja paperitehtaalta saatua "lupaa" tai varausta. Muussa tapauksessa Sinut majoitetaan hotellin neljänteen tai kolmanteen kerrokseen.

Hintavat

Pysy terveenä

Maitohappobakteeri kuuri on paikallaan matkan aikana ja jo hyvissä ajoin ennen sitä, kuten ennen ateriointia muuallakin venäjällä. Kraana vettä ei kannata käyttää edes hampaiden pesuun, saatika juomaksi.

Pysy turvassa

Ota yhteyttä

Jatka matkaaTämä artikkeli on vasta runko ja kaipaa enemmän sisältöä. Siinä on malline, muttei vielä tarpeeksi muuta tietoa. Sukella sisään ja auta sitä kasvamaan käyttökelpoiseksi!