Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Ero sivun ”Rügen” versioiden välillä

Kohteesta Wikitravel
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Rügen

Default Banner.jpg

p (Botti muokkasi: en:Rügen)
(Syltin pohjoiskärki on pohjoisempana)
 
Rivi 13: Rivi 13:
 
* [[Prora]]
 
* [[Prora]]
 
==Ymmärrä==
 
==Ymmärrä==
Rügen on Saksan suurin saari, ja saaren pohjoiskärjessä oleva Kap Arkona on Saksan pohjoisin kohta. Saari on suhteellisen suosittu rantalomakohde niille saksalaisille jotka eivät halua matkustaa kauas ulkomaille, vähän kuten [[Pori]]n Yyteri. Saari on tunnettu myös sen kaakkoisrannikolla Jasmundin kansallispuistossa sijiatsevista kalkkivuoristaan ja 4,5 kilometriä pitkästä hotellista jota ei koskaan avattu yleisölle.
+
Rügen on Saksan suurin saari, ja saaren pohjoiskärjessä oleva Kap Arkona oli entisen Itä-Saksan pohjoisin kohta. Saari on suhteellisen suosittu rantalomakohde niille saksalaisille jotka eivät halua matkustaa kauas ulkomaille, vähän kuten [[Pori]]n Yyteri. Saari on tunnettu myös sen kaakkoisrannikolla Jasmundin kansallispuistossa sijiatsevista kalkkivuoristaan ja 4,5 kilometriä pitkästä hotellista jota ei koskaan avattu yleisölle.
  
 
===Ilmasto===
 
===Ilmasto===

Nykyinen versio 5. lokakuuta 2010 kello 09.07

Rügenin kartta

Rügen on Saksan pinta-alaltaan suurin saari, ja se sijaitsee Itämeressä.

Alueet[muokkaa]

Kaupungit[muokkaa]

Muut kohteet[muokkaa]

  • Jasmundin kansallispuisto
  • Prora

Ymmärrä[muokkaa]

Rügen on Saksan suurin saari, ja saaren pohjoiskärjessä oleva Kap Arkona oli entisen Itä-Saksan pohjoisin kohta. Saari on suhteellisen suosittu rantalomakohde niille saksalaisille jotka eivät halua matkustaa kauas ulkomaille, vähän kuten Porin Yyteri. Saari on tunnettu myös sen kaakkoisrannikolla Jasmundin kansallispuistossa sijiatsevista kalkkivuoristaan ja 4,5 kilometriä pitkästä hotellista jota ei koskaan avattu yleisölle.

Ilmasto[muokkaa]

Tule[muokkaa]

Rügenin silta

Lentokoneella[muokkaa]

Saarella ei ole lentokenttää.

Junalla[muokkaa]

Stralsund pääsee paikallisjunalla saaren kaikkiin merkittäviin kaupunkeihin.

Autolla[muokkaa]

Autolla ajaen pääsee Rügeniin siltaa pitkin Stralsundista.

Bussilla[muokkaa]

Laivalla[muokkaa]

Sassnitzista on laivayhteys Trelleborgiin Ruotsissa. Saaren etelärannikolla sijaitsevasta Glewitzistä kulkee lossi manner-Saksan Stahlbrodeen.

Liiku[muokkaa]

Puhu[muokkaa]

Syö[muokkaa]

Juo[muokkaa]

Pysy turvassa[muokkaa]


Tämä artikkeli on vasta runko ja kaipaa enemmän sisältöä. Siinä on malline, muttei vielä tarpeeksi muuta tietoa. Sukella sisään ja auta sitä kasvamaan käyttökelpoiseksi!