Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Luodaan sivua Oravi

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 15. lokakuuta 2012 kello 22.09 IBcash (keskustelu | muokkaukset) poisti sivun Oravi (sisälsi: ”{{poistettava}} '''Kaupungin nimi''' on kaupunki alueessa. ==Ymmärrä==''' Keskellä kauneinta Saimaata, Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistojen välissä, sijaitsee idyllinen kanavakylä Oravi.''' ==Tule== ==Liiku== ===Auto...”)

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kaikki Wikitraveliin tehtävät tuotokset katsotaan julkaistuksi Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 -lisenssin mukaisesti (Wikitravel:Tekijänoikeudet). Jos et halua, että kirjoitustasi muokataan armottomasti ja uudelleenkäytetään vapaasti, älä tallenna kirjoitustasi. Tallentamalla muutoksesi lupaat, että kirjoitit tekstisi itse, tai kopioit sen jostain vapaasta lähteestä. ÄLÄ KÄYTÄ TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISTA MATERIAALIA ILMAN LUPAA!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Peruuta | Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta https://wikitravel.org/fi/Oravi