Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Ero sivun ”Nagoya” versioiden välillä

Kohteesta Wikitravel
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Nagoya

Default Banner.jpg

(Ak: Uusi sivu: '''Nagoya''' (名古屋, [http://www.city.nagoya.jp/global/en/]) on miljoonakaupunki Japanissa. ==Ymmärrä== ==Tule== ===Lentokoneella=== Uusi '''Centrairin kansainvälinen l...)
 
(himeji ei nyt ole kylla lahellakaan nagoyaa...)
Rivi 1: Rivi 1:
'''Nagoya''' (名古屋, [http://www.city.nagoya.jp/global/en/]) on miljoonakaupunki [[Japani]]ssa.
+
'''Nagoya''' (名古屋) [http://www.city.nagoya.jp/global/en/] on [[Japani]]n neljänneksi suurin kaupunki.
  
 
==Ymmärrä==
 
==Ymmärrä==
 +
Sodassa matalaksi pommitettu ja nykyään lähinnä autoteollisuudestaan tunnettu Nagoya — Toyotan pääkonttori sijaitsee lähettyvillä — ei ole kovin korkealla useimpien turistien toivelistalla.
  
 
==Tule==
 
==Tule==
  
 
===Lentokoneella===
 
===Lentokoneella===
 +
Uusi '''Centrairin kansainvälinen lentoasema''' ({{IATA|NGO}}, [http://www.centrair.jp/en/]) on yksi Japanin tärkeimmistä kansainvälisistä kentistä, ja Finnair lentää suoraan [[Helsinki|Helsingistä]] muutaman kerran viikossa.  Lentokentän valttikortteja ovat keskeinen sijanti ja vaivattomat vaihdot kotimaanlentoihin, joten Nagoya onkin erinomainen optio jos aikoo jatkaa  samantien matkaa muualle Japanissa.
  
Uusi '''Centrairin kansainvälinen lentoasema''' ({{IATA|NGO}}, [http://www.centrair.jp/en/]) on yksi Japanin tärkeimmistä kansainvälisistä kentistä. Finnair lentää sille suoraan [[Helsinki|Helsingistä]] muutaman kerran viikossa.
+
===Junalla===
 +
Tokaido Shinkansen -luotijunat yhdistävät Nagoyan sekä [[Tokio]]on että [[Kioto]]-[[Osaka]]-[[Kobe]] -akselille alle tunnissa.
  
 
==Liiku==
 
==Liiku==
Rivi 43: Rivi 46:
  
 
==Jatka matkaa==
 
==Jatka matkaa==
 
* [[Himeji]]n linna on yksi Japanin kuuluisimmista
 
  
 
{{sijainti|Honshu}}
 
{{sijainti|Honshu}}

Versio 1. lokakuuta 2007 kello 11.14

Nagoya (名古屋) [1] on Japanin neljänneksi suurin kaupunki.

Ymmärrä

Sodassa matalaksi pommitettu ja nykyään lähinnä autoteollisuudestaan tunnettu Nagoya — Toyotan pääkonttori sijaitsee lähettyvillä — ei ole kovin korkealla useimpien turistien toivelistalla.

Tule

Lentokoneella

Uusi Centrairin kansainvälinen lentoasema (IATA: NGO, [2]) on yksi Japanin tärkeimmistä kansainvälisistä kentistä, ja Finnair lentää suoraan Helsingistä muutaman kerran viikossa. Lentokentän valttikortteja ovat keskeinen sijanti ja vaivattomat vaihdot kotimaanlentoihin, joten Nagoya onkin erinomainen optio jos aikoo jatkaa samantien matkaa muualle Japanissa.

Junalla

Tokaido Shinkansen -luotijunat yhdistävät Nagoyan sekä Tokioon että Kioto-Osaka-Kobe -akselille alle tunnissa.

Liiku

Autolla

Bussilla

Kävellen

Metrolla

Näe

Tee

Osta

Syö

Juo

Kahvilat

Baarit & pubit

Yökerhot

Nuku

Edulliset

Keskihintaiset

Hintavat

Pysy turvassa

Pysy terveenä

Ota yhteyttä

Jatka matkaa


Tämä artikkeli on vasta runko ja kaipaa enemmän sisältöä. Siinä on malline, muttei vielä tarpeeksi muuta tietoa. Sukella sisään ja auta sitä kasvamaan käyttökelpoiseksi!