Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Ero sivun ”Nagoya” versioiden välillä

Kohteesta Wikitravel
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Nagoya

Default Banner.jpg

p (Botti lisäsi: pl:Nagoja)
(Lentokoneella)
Rivi 8: Rivi 8:
  
 
===Lentokoneella===
 
===Lentokoneella===
Uusi '''Centrairin kansainvälinen lentoasema''' ({{IATA|NGO}}, [http://www.centrair.jp/en/]) on yksi Japanin tärkeimmistä kansainvälisistä kentistä, ja Finnair lentää suoraan [[Helsinki|Helsingistä]] muutaman kerran viikossa.  Lentokentän valttikortteja ovat keskeinen sijanti ja vaivattomat vaihdot kotimaanlentoihin, joten Nagoya onkin erinomainen optio jos aikoo jatkaa samantien matkaa muualle Japanissa.
+
Uusi '''Centrairin kansainvälinen lentoasema''' ({{IATA|NGO}}, [http://www.centrair.jp/en/]) on yksi Japanin tärkeimmistä kansainvälisistä kentistä, ja Finnair lentää suoraan [[Helsinki|Helsingistä]] talvella kolmasti ja kesäkaudella viisi kertaa viikossa.  Lentokentän valttikortteja ovat keskeinen sijanti ja vaivattomat vaihdot kotimaanlentoihin, joten Nagoya onkin erinomainen optio jos aikoo jatkaa samantien matkaa muualle Japanissa.
  
 
===Junalla===
 
===Junalla===

Versio 27. helmikuuta 2010 kello 15.54

Nagoyan linna

Nagoya (名古屋) [1] on Japanin neljänneksi suurin kaupunki.

Ymmärrä

Sodassa matalaksi pommitettu ja nykyään lähinnä autoteollisuudestaan tunnettu Nagoya — Toyotan pääkonttori sijaitsee lähettyvillä — ei ole kovin korkealla useimpien turistien toivelistalla.

Tule

Lentokoneella

Uusi Centrairin kansainvälinen lentoasema (IATA: NGO, [2]) on yksi Japanin tärkeimmistä kansainvälisistä kentistä, ja Finnair lentää suoraan Helsingistä talvella kolmasti ja kesäkaudella viisi kertaa viikossa. Lentokentän valttikortteja ovat keskeinen sijanti ja vaivattomat vaihdot kotimaanlentoihin, joten Nagoya onkin erinomainen optio jos aikoo jatkaa samantien matkaa muualle Japanissa.

Junalla

Tokaido Shinkansen -luotijunat yhdistävät Nagoyan sekä Tokioon että Kioto-Osaka-Kobe -akselille alle tunnissa.

Liiku

Autolla

Bussilla

Kävellen

Metrolla

Näe

Tee

Osta

Syö

Juo

Kahvilat

Baarit & pubit

Yökerhot

Nuku

Edulliset

Keskihintaiset

Hintavat

Pysy turvassa

Pysy terveenä

Ota yhteyttä

Jatka matkaa


Tämä artikkeli on vasta runko ja kaipaa enemmän sisältöä. Siinä on malline, muttei vielä tarpeeksi muuta tietoa. Sukella sisään ja auta sitä kasvamaan käyttökelpoiseksi!