Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Ero sivun ”Moskova” versioiden välillä

Kohteesta Wikitravel
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Moskova

Default Banner.jpg

(Lentokoneella)
(Lentokoneella: kirjainsoppaa)
Rivi 4: Rivi 4:
 
==Tule==
 
==Tule==
 
===Lentokoneella===
 
===Lentokoneella===
Sheremetyevon kansainvälinen lentokenttä (Шереметьево, {{IATA|SVO}}) sijaitsee noin 30 kilometriä kaupungin keskustasta luoteeseen.  Finnairilla on päivittäin kaksi lentoa [[Helsinki|Helsingistä]] Moskovan Sheremetyevo-kentälle, ensimmäinen vaihtelevana aikana, toinen kello 18:45.  Sheremetyevo on Aeroflotin kotikenttä, ja yhtiö lentää myös Helsinkiin.
+
Sheremetyevon kansainvälinen lentokenttä (Шереметьево, {{IATA|SVO}}) sijaitsee noin 30 kilometriä kaupungin keskustasta luoteeseen.  Finnairilla on päivittäin kaksi lentoa [[Helsinki|Helsingistä]] Moskovan Sheremetyevo-kentälle, ensimmäinen vaihtelevana aikana, toinen kello 18:45.  Sheremetyevo on Aeroflotin kotikenttä, ja yhtiö lentää myös Helsinkiin. Kaikki ulkomaanlennot käyttävät Sheremetyevo-2 eli "B"-terminaalia, Sheremetyevo-1 ja Sheremetyevo-C on varattu kotimaanlennoille.  Uusi Sheremetyevo-3 ("A") terminaali on rakenteilla ja avattaneen vuoden 2009 aikana.
  
 
Moskova suurin kansainvälinen lentokenttä on itse asissa Domodedovo (Домодедово, {{IATA|DME}}) eikä Sheremetyevo, mutta toistaiseksi Domodedovolta ei ole lentoja Suomeen.
 
Moskova suurin kansainvälinen lentokenttä on itse asissa Domodedovo (Домодедово, {{IATA|DME}}) eikä Sheremetyevo, mutta toistaiseksi Domodedovolta ei ole lentoja Suomeen.

Versio 21. huhtikuuta 2008 kello 08.35

Moskova on Venäjän pääkaupunki ja suurin kaupunki.

Moskovan Kreml

Tule

Lentokoneella

Sheremetyevon kansainvälinen lentokenttä (Шереметьево, IATA: SVO) sijaitsee noin 30 kilometriä kaupungin keskustasta luoteeseen. Finnairilla on päivittäin kaksi lentoa Helsingistä Moskovan Sheremetyevo-kentälle, ensimmäinen vaihtelevana aikana, toinen kello 18:45. Sheremetyevo on Aeroflotin kotikenttä, ja yhtiö lentää myös Helsinkiin. Kaikki ulkomaanlennot käyttävät Sheremetyevo-2 eli "B"-terminaalia, Sheremetyevo-1 ja Sheremetyevo-C on varattu kotimaanlennoille. Uusi Sheremetyevo-3 ("A") terminaali on rakenteilla ja avattaneen vuoden 2009 aikana.

Moskova suurin kansainvälinen lentokenttä on itse asissa Domodedovo (Домодедово, IATA: DME) eikä Sheremetyevo, mutta toistaiseksi Domodedovolta ei ole lentoja Suomeen.

Junalla

Helsingistä on suora junayhteys Moskovaan, mutta kyytiin voi hypätä myös Lahdesta, Kouvolasta tai Vainikkalasta. Helsingistä juna lähtee päivittäin illansuussa ja on aamulla perillä Moskovan Leningradski-asemalla. Kaikki junaan myytävät paikat ovat makuupaikkoja.

Autolla

Moskovassa on hyvä varautua ruuhkiin, voit katsoa nakarte.rambler.ru sivulla olevia liikenneruuhkia.

Liiku

Moskovan metro on yksi maailman laajimpia ja kauneimpia metroja.

Näe

Punainen tori ja Leninin mausoleumin kulma.
  • Kreml
  • Punainen tori
  • Leninin mausoleum

Tee

Osta

Syö

Juo

Kahvilat

Baarit & pubit

Yökerhot

Nuku

Pysy turvassa

Maailman suurin Ortodoksinen kirkko

Pysy terveenä

Ota yhteyttä

Jatka matkaa


Tämä artikkeli on vasta runko ja kaipaa enemmän sisältöä. Siinä on malline, muttei vielä tarpeeksi muuta tietoa. Sukella sisään ja auta sitä kasvamaan käyttökelpoiseksi!