Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Moshi

Kohteesta Wikitravel
Versio hetkellä 15. lokakuuta 2008 kello 02.17 – tehnyt 89.166.41.92 (keskustelu) (Tee)
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Moshi

Default Banner.jpg

Moshi on kaupunki Tansaniassa.

Ymmärrä

Moshi on kahden erilaisen kulttuurin kotikaupunki; Chagga ja Maasai-kulttuurien.

Tule

==Liiku==Dala dala on paikallinen kulkuneuvo, sillä pääsee mihin vain ja pois pääsee missä vain. Hinta on todella edullinen, n.500tz per matka. Dala dala on vanha pakettiauto jonne ihmisiä sullotaan niin paljon kuin mahtuu! Matkustaminen näin on mukavaa ja leppoista!

Taksit ovat edullisia ja hinta on sovittava etukäteen. Päiväsaikaan voi löytää englantia osaavan taksikuskin, mutta illalla/ pimeään aikaan melkomahdotonta. Kun löydät ebglantia puhuvan taksikuskin, voit vaihtaa numeroa jotta saat reissusi ajaksi luotettavan oman taksi kuskin.

Autolla

===Bussilla=== Bussi asema on turistille haastava..Ota etukäteen selvää mistä lähtee haluamasi bussi (esim. arusha, dar..). Busseja menee samaankin suuntaan useita, laadultaan melko samankaltaisia.

===Kävellen===Kävellen on helppo liikkua valoisaan aikaan paikasta toiseen. Moshi ei ole kovin suuri paikka, joten vaeltelu kaupungilla on mukavaa ja helppoa!

===Metrolla=== Metroa Moshista et löydä..

Näe

Marangun vesiputoukset,Kuumat lähteet.. Koita löytää luotettava matkan järjestäjä! Muista että nämä maksavat n.5000-10 000tz. Selvitä hinta etukäteen ja sovi se! Joitakin maksuja joutuu maksamaan paikan päällä.

Moshissa on ns. turisti-tori että paikallinen tori. Turistitori on chagga streetillä ja paikallisen löytää pääkadun päästä.

Osta

Mr. Price on paikallinen ruokakauppa ketju. Näistä kaupoista saa ostettua melkeinpä mitä vain tarvitsemaasi mm. shapoot,saippuat, hammasharjat ja tahnat, terveys-siteitä, viiniä, jäätelöä ymym.

Syö

Indoitaliano on mahtava italialainen ruokapaikka. Halpaa ja hyvää ruokaa.

Juo

Kahvilat

Baarit & pubit

Yökerhot

Moshista löytyy mainio yökerho, La Liga. Meininki on hulppeaa ja iloista, turistit otetaan hienosti vastaan. hintatasoltaan tämä yökerho on melko "hintava", vaan ei länsimaalaiselle. Sisäänpääsy taisi olla n 5000tz, ja olisikohan ollut ti jolloin naiset pääsivät ilmaiseksi ja to puoleenhintaan, tämä kannattaa paikan päällä viellä tarkistaa. La Liga on melko lähellä Moshin keskustaa mutta taksilla sinne sinti on mentävä (turvallisuus syistä). La Ligasta saa ruokaa ja siellä on mahdollisuus biljardin peluuseen. Yökerhossa käy reilu parikymppistä paikallista väestöä sekä turisteja (vapaaehtoisia että opiskelijoita).

Nuku

  • Hostel Hoff [1] — $15 per yö

Edulliset

Keskihintaiset

Hintavat

Pysy turvassa

Pysy terveenä

Ota yhteyttä

Jatka matkaa


Tämä artikkeli on vasta runko ja kaipaa enemmän sisältöä. Siinä on malline, muttei vielä tarpeeksi muuta tietoa. Sukella sisään ja auta sitä kasvamaan käyttökelpoiseksi!