Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Melbourne

Kohteesta Wikitravel
Versio hetkellä 12. heinäkuuta 2007 kello 16.17 – tehnyt Trsqr (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: '''Melbourne''' on Australian toiseksi suurin kaupunki ja myös Victorian osavaltion pääkaupunki. ==Ymmärrä== ==Tule== ===Lentokoneella=== '''Mel...)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Melbourne

Default Banner.jpg

Melbourne on Australian toiseksi suurin kaupunki ja myös Victorian osavaltion pääkaupunki.

Ymmärrä

Tule

Lentokoneella

Melbournen kansainvälinen lentoasema, Tullamarine (IATA: MEL, [2]), on Sydneyn jälkeen Australian vilkkain kenttä. Kotimaan lentoja lähtee käytännössä katsoen joka puolelle maata ja ulkomaan lentojakin kattavasti, tosin lähinnä Kaakkois-Aasiaan.

Skybus [3] operoi 24/7 bussiyhteyttä kentältä Southern Cross bussiasemalle Spencer Streetillä. Matka kestää vain 20 minuttia ja onkin nopein tapa kentälle. Yhden suunnan lippu kustantaa $15 ja meno-paluusta selviää 24 dollarilla.

Taksi kentältä keskustaan maksaa $40-$45 ja matka kestää vajaan puoli tuntia.

Liiku

Näe

Tee

  • Melbourne Cricket Ground (MCG), [1]. MCG on yksi maailman tärkeimmistä krikettiareenoista ja paikalliset ovat hulluna lajiin. Viikonloppuna kannattaakin poiketa matsiin, jos sellainen sattuu kohdalle!

Osta

Syö

Juo

Kahvilat

Baarit & pubit

Yökerhot

Nuku

Pysy turvassa

Pysy terveenä

Ota yhteyttä

Jatka matkaa


Tämä artikkeli on vasta runko ja kaipaa enemmän sisältöä. Siinä on malline, muttei vielä tarpeeksi muuta tietoa. Sukella sisään ja auta sitä kasvamaan käyttökelpoiseksi!