Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Ero sivun ”Matsumoto” versioiden välillä

Kohteesta Wikitravel
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Matsumoto

Default Banner.jpg

(Tule: bussillakin pääsee)
(Edulliset: +Matsukaze)
Rivi 55: Rivi 55:
  
 
===Edulliset===
 
===Edulliset===
 +
 +
* <sleep name="Ryokan Matsukaze" address="" directions="10 min kävely asemalta etelään, joen etelärannalla" phone="" email="" fax="" hours="" price="¥3500 per majoittuja" url="">Tilava ja uudehko ryokan, joka ainakin toistaiseksi on pienessä remontissa, mutta silti viihtyisä. Ystävällinen omistajaperhe kyyditsee tarvittaessa asemalle.</sleep>
  
 
===Keskihintaiset===
 
===Keskihintaiset===

Versio 23. syyskuuta 2007 kello 15.54

Matsumoton linna

Matsumoto (松本; [2]) on kaupunki Japanissa.

Ymmärrä

Matsumoto on vuorien ympäröimä kaupunki, jonka moni tuntee hyvin säilyneestä linnastaan.

Turisti-info [3] löytyy niin monen muun kaupungin tapaan rautatieasemalta.

Tule

Junalla

Juna on Japanissa ilmeinen tapa kulkea ympäriinsä, myös Matsumotoon. Azusa- ja Super Azusa -erikoispikajunat kulkevat Tokiosta Shinjukun asemalta Matsumotoon hieman alle kolmessa tunnissa. Halvemmalla pääsee erilaisilla paikallisjunilla JR Chuo -linjaa pitkin, mutta vaihtoja on tyypillisesti kolme ja matka kestää ainakin viitisen tuntia.

Wide View Shinano -juna yhdistää kaupungin Nagoyaan sekä Naganoon.

Bussilla

Tokiosta, Shinjukun aseman länsipuolelta, Keio Highway Bus terminalilta lähtee joka päivä useita busseja Matsumotoon. Matka kestää kolmisen tuntia ja lippu maksaa ¥3400. Matsumoton bussiterminaali on aivan rautatieasemaa vastapäätä.

Liiku

Bussilla

Kaupungissa on kolme lähinnä turisteille tarkoitettua Town Sneaker-bussilinjaa, jotka kaikki kulkevat Matsumoton aseman ohi ja kiertävät ympyrän mallisen reitin, Lippu maksaa sata jeniä.

Rautatieasemaa vastapäätä oleva bussiasema on monen tavallisenkin bussilinjan solmukohta.

Kävellen

Matsumoton keskusta on aika tiivis, joten kävellen pärjää hyvin.

Näe

  • Matsumoton linna (松本城 Matsumoto-jō). 8:30-16:30. Matsumoton tumma linna on rakennettu alunperin 1614 ja on alkuperäisessä asussaan. Sitä pidetään yhtenä Japanin näyttävimmistä linnoista. Sisäänpääsy ¥600.

Tee

  • Asama Onsen, [1]. Yksi Naganon alueen suosituimmista onsen-kylpyläkeskittymistä ei ole hiljainen tai edes kovin idyllinen, mutta kylpymahdollisuudet ovat hyvät ja erilaisia kylpylöitä on useita. Ota bussi Matsumoton asemalta Asama Onsen Kaikanille, matka kestää 20 min. Hinnat vaihtelevat paikoittain ¥500-1000 välillä.

Osta

  • Nakamachi-dori. Hieman etelään linnalta kulkee Nakamachi-katu, jota reunustaa vanhat, kauniit rakennukset. Osa niistä on entisiä varastoja, mutta nykyään kadulla ja sen poikkikaduilla on pieniä ravintoloita, kauppoja ja majataloja.

Syö

Juo

Kahvilat

Baarit & pubit

Yökerhot

Nuku

Edulliset

  • Ryokan Matsukaze, (10 min kävely asemalta etelään, joen etelärannalla). Tilava ja uudehko ryokan, joka ainakin toistaiseksi on pienessä remontissa, mutta silti viihtyisä. Ystävällinen omistajaperhe kyyditsee tarvittaessa asemalle. ¥3500 per majoittuja.

Keskihintaiset

Hintavat

Pysy turvassa

Pysy terveenä

Ota yhteyttä

Jatka matkaa

  • Kamikochi - pieni kylä kauniin vuoristomaiseman ympäröimänäTämä artikkeli on vasta runko ja kaipaa enemmän sisältöä. Siinä on malline, muttei vielä tarpeeksi muuta tietoa. Sukella sisään ja auta sitä kasvamaan käyttökelpoiseksi!