Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Ero sivun ”Maspalomas” versioiden välillä

Kohteesta Wikitravel
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Maspalomas

Default Banner.jpg

(Näe)
(Osta)
Rivi 38: Rivi 38:
  
 
*'''Supermarketteja''' Maspalomasissa on useita. Monissa supermarketeissa on hyvät valikoimat. Jos haluaa shoppailla kunnolla, kannattaa mennä ostoskujille tai ostoskeskuksiin.
 
*'''Supermarketteja''' Maspalomasissa on useita. Monissa supermarketeissa on hyvät valikoimat. Jos haluaa shoppailla kunnolla, kannattaa mennä ostoskujille tai ostoskeskuksiin.
 +
*'''Faro II''' on laaja ostoskeskus Maspalomasissa.
  
 
==Syö==
 
==Syö==

Versio 26. syyskuuta 2011 kello 16.58

Maspalomas on matkailukylä Kanariansaariin kuuluvalla Gran Canarian saarella. Alueen ilmasto on Gran Canarian saaren eteläosille tyypillisesti kuiva ja päivälämpötilat pysyvät talvellakin useimmiten yli 20:ssa celsiusasteessa.


Ymmärrä

Maspalomas on erityisen tunnettu matkailustaan ja monista hotelleistaan. Maspalomasiin lukeutuu myös 2000-luvulla rakennettu Melonerasin hotellialue joka leviää Faron majakalta rantaa pitkin länteen. Majakan ja ostoskeskuksen kupeessa on myös linja-autoasema. Dyynien pohjoisosassa on merkittävä luonnonsuojelualue. Maspalomasissa, kuten muuallakin Kanariansaarilla puhutaan espanjaa, ja monet ymmärtävät myös englantia.

Tule

Lentokoneella

 • Lentokone on varmasti kätevin tapa tulla Maspalomasiin. Saarella on vain yksi lentokenttä, Gran Canarian lentoasema. Se sijaitsee saaren itäpuolella Gandonlahden rannalla. Matkaa saaren pääkaupunkiin Las Palmasiin on 18 kilometriä ja saaren eteläisiin lomakohteisiin 25. Esimerkiksi Lomamatkat tekee Suomesta matkoja Maspalomasiin.

Laivalla

 • Saaren suurin satama La Luz sijaitsee pääkaupungissa Las Palmas de Gran Canariassa, mistä lähtee rahti- ja matkustajalaivoja. Matkustajalaivoja lähtee myös Agaeten kunnassa sijaitsevasta satamasta. Satamista pääsee vaikkapa bussilla Maspalomasin lomakeitaille.

Liiku

Autolla

Bussilla

Maspalomasista menee busseja pari kertaa päivässä Playa del Inglesiin.

Kävellen

Maspalomasin alueella on hyvä kävellä. Reittejä on monta. Hyvä paikka kävelylle on mennä Maspalomasin keskustaan kävelemään ja sieltä Playa del Inglsiin.

Näe

 • Maspalomasin dyynit.
 • 68-metrinen majakka.
 • Playa del Inglesin ranta.
 • Laajat golfkentät.

Tee

Osta

 • Supermarketteja Maspalomasissa on useita. Monissa supermarketeissa on hyvät valikoimat. Jos haluaa shoppailla kunnolla, kannattaa mennä ostoskujille tai ostoskeskuksiin.
 • Faro II on laaja ostoskeskus Maspalomasissa.

Syö

Ravintoloita on useita ympäri Maspalomasia. Joissakin ravintoloissa on ruokalistat suomeksi.

Juo

Kahvilat

Baarit & pubit

Yökerhot

Nuku

Edulliset

 • Maspalomas Oasis Club, Avenida T.O. Air Marín, s/n, 35100 Maspalomas

Keskihintaiset

 • Club Rio Maspalomas II, Touroperator Ols Wings n:o 1, Maspalomas, Gran Canaria


Hintavat

 • H10 Playa Meloneras Palace, Mar Caspio, 5 - Playa Meloneras, 35100 Maspalomas

Pysy turvassa

Pysy terveenä

Ota yhteyttä

Jatka matkaa

Tämä on käyttökelpoinen artikkeli. Sitä voisi käyttää, mutta se ei vedä vertoja matkaoppaalle. Sukella sisään ja auta tekemään siitä kattava!