Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Maspalomas

Kohteesta Wikitravel
Versio hetkellä 28. toukokuuta 2011 kello 06.32 – tehnyt Himomatkaaja (keskustelu | muokkaukset) (Edulliset)
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Maspalomas

Default Banner.jpg

Maspalomas on matkailukylä Kanariansaariin kuuluvalla Gran Canarian saarella. Alueen ilmasto on Gran Canarian saaren eteläosille tyypillisesti kuiva ja päivälämpötilat pysyvät talvellakin useimmiten yli 20:ssa celsiusasteessa.

Maspalomas on erityisen tunnettu matkailustaan ja monista hotelleistaan. Maspalomasiin lukeutuu myös 2000-luvulla rakennettu Melonerasin hotellialue joka leviää Faron majakalta rantaa pitkin länteen. Majakan ja ostoskeskuksen kupeessa on myös linja-autoasema. Dyynien pohjoisosassa on merkittävä luonnonsuojelualue.

Ymmärrä

Maspalomasissa, kuten muuallakin Kanariansaarilla puhutaan espanjaa, ja monet ymmärtävät myös englantia.

Tule

Lentokoneella

  • Lentokone on varmasti kätevin tapa tulla Maspalomasiin. Saarella on vain yksi lentokenttä, Gran Canarian lentoasema. Se sijaitsee saaren itäpuolella Gandonlahden rannalla. Matkaa saaren pääkaupunkiin Las Palmasiin on 18 kilometriä ja saaren eteläisiin lomakohteisiin 25.

Laivalla

  • Saaren suurin satama La Luz sijaitsee pääkaupungissa Las Palmas de Gran Canariassa, mistä lähtee rahti- ja matkustajalaivoja. Matkustajalaivoja lähtee myös Agaeten kunnassa sijaitsevasta satamasta. Satamista pääsee vaikkapa bussilla Maspalomasin lomakeitaille.

Liiku

Autolla

Bussilla

Maspalomasista menee busseja pari kertaa päivässä Playa del Inglesiin.

Kävellen

Maspalomasin alueella on hyvä kävellä. Reittejä on monta. Hyvä paikka kävelylle on mennä Maspalomasin keskustaan kävelemään ja sieltä Playa del Inglsiin.

Näe

Tee

Osta

Syö

Juo

Kahvilat

Baarit & pubit

Yökerhot

Nuku

Edulliset

  • Maspalomas Oasis Club, Avenida T.O. Air Marín, s/n, 35100 Maspalomas

Keskihintaiset

Hintavat

Pysy turvassa

Pysy terveenä

Ota yhteyttä

Jatka matkaa

Tämä artikkeli on vasta runko ja kaipaa enemmän sisältöä. Siinä on malline, muttei vielä tarpeeksi muuta tietoa. Sukella sisään ja auta sitä kasvamaan käyttökelpoiseksi!