Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Muokataan sivua Kroatia

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.
Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 42: Rivi 42:
  
 
===Bussilla===
 
===Bussilla===
 +
[Translation required][http://www.balkanviator.com BalkanViator] is a new website that aims to make life easier for anyone travelling by public transport in Croatia. As many travelers in the region are aware, details of bus routes in the region can be frustratingly difficult to pin down when planning a trip. Websites with bus timetables are often fragmentary and provide limited information (for example departure times but no arrival times, or routes listed by final destination with no indication of intermediate stops). The idea behind BalkanViator is to put an end to all this by making available in a single website the information about bus routes - for more than 20,000 routes in all. [http://blog.balkanology.com/2012/08/new-site-about-transport-in-balkans.html Blog about BalkanViator on Balkanology.com]
 +
 
Bussilla liikkuminen Kroatiassa on suunnilleen samaa hintatasoa kuin Suomessa. Esimerkiksi väli Pula-Split maksaa n.53€ ja matka kestää 10 tuntia.
 
Bussilla liikkuminen Kroatiassa on suunnilleen samaa hintatasoa kuin Suomessa. Esimerkiksi väli Pula-Split maksaa n.53€ ja matka kestää 10 tuntia.
  

Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kaikki Wikitraveliin tehtävät tuotokset katsotaan julkaistuksi Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 -lisenssin mukaisesti (Wikitravel:Tekijänoikeudet). Jos et halua, että kirjoitustasi muokataan armottomasti ja uudelleenkäytetään vapaasti, älä tallenna kirjoitustasi. Tallentamalla muutoksesi lupaat, että kirjoitit tekstisi itse, tai kopioit sen jostain vapaasta lähteestä. ÄLÄ KÄYTÄ TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISTA MATERIAALIA ILMAN LUPAA!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Peruuta | Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)