Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Kolari

Kohteesta Wikitravel
Versio hetkellä 11. tammikuuta 2012 kello 09.12 – tehnyt Kylma (keskustelu | muokkaukset) (KYLMÄMAAN OHJELMAT TARJOAA VUODENAIKOJEN MUKAAN TEKEMISTÄ JOKAISELLE PÄIVÄLLE!)
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Kolari

Default Banner.jpg

Kolarin kirkko

Kolari [1] on kunta Lapin läänissä.

Ymmärrä

Tule

Kolarissa on Suomen pohjoisin rautatieasema. Junalla on helpointa tulla Kolariin. Rautatieasemalta on junien saapumisen yhteydessä hyvät jatkoyhteydet Ylläksen matkailukeskukseen.

Lähimmät lentoasemat sijaitsevat noin 1/2h ajomatkan päässä Ruotsin Pajalassa ja noin 1h ajomatkan päässä Kittilässä.

Liiku

Autolla

Bussilla

Kävellen

Kolarin keskusta on pieni ja paras tapa siellä on kulkea kävellen.

Metrolla

Kolarissa ei ole metroa.

Näe

Ylläksen matkailukeskus sijaitsee Kolarin kunnassa. Ylläksen alueella on seitsemän tunturia, joiden ympäristössä on kaksi perinteistä kylää. Ylläksen alueen luonto ja kaunis maisema ovat näkemisen arvoisia! Katso lisätietoja: http://www.yllas.fi

Tee

KYLMÄMAAN OHJELMAT TARJOAA VUODENAIKOJEN MUKAAN TEKEMISTÄ JOKAISELLE PÄIVÄLLE!

Talvisin moottorikelkkaillaan, käydään huskysafarilla tai tutustutaan porotilan elämään poroajeluineen. Lumikenkäretkellä pääsee koskemattomille hangille, ja muutakin lumipuuhaa löytyy jokaiseen makuun.

Kesän aktiviteetteihin kuuluvat niin vaellukset Suomen tuntureilla kuin Euroopan suurimmalla, Teuravuoman aapasuoalueella tai Laestadiuspolulla. Vesiseikkailuja voit kokea kanootilla, kumiveneellä tai suurenmoisella jokilautalla. Lohenkalastus Tornion-Muoniojoella houkuttaa kalastajia ulkomaita myöten, kesällä 2011 Lappean Suvannosta saatu suurin lohi painoi 15,8 kiloa.

[Kylmämaan ohjelmat [2]]

Osta

Kolarin Kumi Oy on sinua palveleva rengasliike Kolarissa. Tervetuloa hankkimaan laatua, turvallisuutta ja ajomukavuutta ammattitaitoisten myyjiemme opastuksella!

Teollisuustie 12 95900 Kolari puh. +358 (0)16 561300 Avoinna ma-pe 8 - 17 la 9 - 13 http://www.kolarinkumi.fi

Syö

Kolarissa on muutamia ravintoloita ja kioski nimeltä Kolari Burger.

Juo

Kahvilat

Baarit & pubit

Kolarin keskustassa sijaitsee Pub65 ja Nuuskakaira.

Yökerhot

Nuku

Edulliset

Löydät Kolarin kunnasta, Ylläsjärven rannalta Ylläsjärven Tunturihotellin. Täyden palvelun hotelli tarjoaa edullista ja kotoista majoitusta ympäri vuoden. Kun talvikausi lähtee käyntiin on tarjolla päivittäin keittolounasta ja herkullinen päivällinen noutopöydästä. Hotellin internetsivut löytyvät http://www.yllasjarventunturihotelli.fi. Olemme myös facebookissa: http://www.facebook.com/pages/Yll%C3%A4sj%C3%A4rven-Tunturihotelli/238368189546506. Yhteydenotot ja varaukset tunturi[email protected] tai 040 572 4328. Tervetuloa!

Keskihintaiset

Hintavat

Pysy turvassa

Pysy terveenä

Ota yhteyttä

Jatka matkaa


Tämä artikkeli on vasta runko ja kaipaa enemmän sisältöä. Siinä on malline, muttei vielä tarpeeksi muuta tietoa. Sukella sisään ja auta sitä kasvamaan käyttökelpoiseksi!