Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Ero sivun ”Koh Chang” versioiden välillä

Kohteesta Wikitravel
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Koh Chang

Default Banner.jpg

Rivi 29: Rivi 29:
  
 
===Keskihintaiset===
 
===Keskihintaiset===
* <sleep name="Sofia Garden Resort" address="Klong Phrao beach, Koh Chang" phone="+66 (0) 800951095 " email="[email protected]" fax="" hours="" price="" url="http://www.jussinhotel.net"></sleep>
+
* <sleep name="Sofia Garden Resort" address="Klong Phrao Beach, Koh Chang" phone="+66 (0) 800951095" email="[email protected]" fax="" hours="" price="" url="http://www.jussinhotel.net"></sleep>
  
 
===Hintavat===
 
===Hintavat===

Versio 3. maaliskuuta 2010 kello 15.22

Koh Chang sijaitsee Siaminlahdella Trat:in provinssissa Thaimaassa. Saari kuuluu osana yli 50 saaresta koostuvaan Moo Ko Changin meriluonnonpuistoalueeseen.

Ymmärrä

Turismi on jo päässyt vaikuttamaan epäsuotuisasti saaren luontoon. Saaresta on onneksi vielä 2/3 sademetsää. Saarta ei toistaiseksi pääse ajamaan ympäri vaan saarta kiertää päällystetty, hyvin jyrkkä ja mutkainen tie, joka päättyy etelärannikolle. Saari sopii erityisesti niille matkailijoille jotka eivät kaipaa jatkuvaa juhlimista ja melua ympärilleen.

Tule

Liiku

Autolla

Bussilla

Kävellen

Metrolla

Näe

Tee

Osta

Syö

Juo

Kahvilat

Baarit & pubit

Yökerhot

Nuku

Saarella on leegio eritasoisia ja hintaisia hotelleja ja ainakin yksi hinta/laatu suhteeltaan edullinen suomalainen hotelli Sofia Garden Resort.

Edulliset

Keskihintaiset

Hintavat

Pysy turvassa

Pysy terveenä

Ota yhteyttä

Jatka matkaa


Tämä artikkeli on vasta runko ja kaipaa enemmän sisältöä. Siinä on malline, muttei vielä tarpeeksi muuta tietoa. Sukella sisään ja auta sitä kasvamaan käyttökelpoiseksi!