Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Ko Samui

Kohteesta Wikitravel
Versio hetkellä 12. huhtikuuta 2007 kello 19.23 – tehnyt Trsqr (keskustelu | muokkaukset)
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Ko Samui

Default Banner.jpg

Ko Samuin saari sijaitsee Thaimaassa.

Ymmärrä

Alueet

Chaweng

Chawengin ranta on suurin ja vilkkain ranta Ko Samuilla. Sesonkiaikaan se on myös ruuhkaisin.

Lamai

Lamai on Samuin kakkosranta, jossa myös riittää elämää ja vilskettä.

Maenam

Bophut

Nathon

Tule

Lentokoneella

Ko Samuin lentokenttä (USM) on Bangkok Airways -lentoyhtiön [1] yksityisomistuksessa, joten muut lentoyhtiöt eivät lennä kentälle. Kotimaan lentoja Samuille on Bangkokista, Phuketista sekä Pattayalta. Kansainväliset yhteydet saarelle on Singaporesta ja Hong Kongista.

Laivalla

Surat Thanista on hyvät laivayhteydet Ko Samuille.

Liiku

Songthaew on punainen kolleektivitaksi, jonka kyytiin pääsee 50 bahtilla. Nämä lava-autot kiertävät päätietä rannalta toiselle.

Skootterin tai jeepin vuokraaminen on edullista. Samuin liikenne on toisinaan hurjaa, joten liikenteessä kannattaa olla varuillaan, pysyä tien vasemmalla puolen eikä ajaa humaltuneena. Liikenneonnettomuuksia sattuu usein.

Näe

  • Na Muang -vesiputouksia on saarella kaksin kappalein. Jälkimmäinen on korkeampi ja sen huipulla on mukava luonnon uima-allas, joskin huipulle on jonkin verran kapuamista.

Tee

  • Vuokraa skootteri tai jeeppi ja lähde kiertämään saarta - näet muutakin kuin vain turistien kansoittamat ranta-alueet.

Puhu

Syö

Juo

Nuku

Pysy turvassa

Ota yhteyttä

Jatka matkaa

  • Ko Pha Nganin saarella järjestetään joka kuukausi full moon bileet.
  • Ko Taon saari on Kaakkois-Aasian suurin sukelluskeskittymä.Tämä artikkeli on vasta runko ja kaipaa enemmän sisältöä. Siinä on malline, muttei vielä tarpeeksi muuta tietoa. Sukella sisään ja auta sitä kasvamaan käyttökelpoiseksi!