Auta Wikitravelia kasvamaan muokkaamalla artikkelia! Opi tästä

Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Piccadilly Circus” versioiden välillä

Kohteesta Wikitravel
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(Kuukauden talkookohde)
(asiaa Sijainnista ja Wikipedian linkistä)
 
Rivi 12: Rivi 12:
  
 
::En, mutta miksi se olisi tärkeä? Esim. kuinka monta Naurussa käynyttä tai sinne matkaa suunnittelevaa tiedät? Minä en ainakaan tunne ketään sellaista. [[Käyttäjä:!!!!!adeen!!!!!|!!!!!adeen!!!!!]] 28. elokuuta 2007 kello 05.57 (EDT)
 
::En, mutta miksi se olisi tärkeä? Esim. kuinka monta Naurussa käynyttä tai sinne matkaa suunnittelevaa tiedät? Minä en ainakaan tunne ketään sellaista. [[Käyttäjä:!!!!!adeen!!!!!|!!!!!adeen!!!!!]] 28. elokuuta 2007 kello 05.57 (EDT)
 +
 +
==Sijainti ja linkki Wikipediaan==
 +
Terve, voisitko jatkossa tehdä luomiisi artikkeleihin sijaintimallineen ja linkin Wikipediaan. Sijainti tehdään lisäämällä <nowiki>{{Sijainti|(alue, jossa se sijaitsee)}} ja linkki Wikipediaan lisäämällä [[WikiPedia:(artikkelin nimi)]].</nowiki> Nuo mallineet tulevat myös artikkelimallineiden mukana. Kiitos. --[[Käyttäjä:!!!!!adeen!!!!!|!!!!!adeen!!!!!]] ([[Keskustelu käyttäjästä:!!!!!adeen!!!!!|kestikievari]]/[[Toiminnot:Muokkaukset/!!!!!adeen!!!!!|tuoreet muutokset]]) :) 5. joulukuuta 2007 kello 08.47 (EST)

Nykyinen versio 5. joulukuuta 2007 kello 13.51

Tervetuloa Wikitraveliin! Voisitko kayttaa artikkelimalleja uusia sivuja luodessasi, niin sivut pysyvat yhtenaisina? Jpatokal 12. heinäkuuta 2007 kello 09.56 (EDT)

Aksentit[muokkaa]

"Kaupungin nimi kirjoitetaan kuitenkin edelleen yleisemmin ilman aksenttia", toteaa [1], ja nimeamiskaytanto suosittelee yleisinta muotoa. Jpatokal 12. heinäkuuta 2007 kello 13.57 (EDT)

Joo, ihan miten vain en jaksa väittää vastaan. Piccadilly Circus 13. heinäkuuta 2007 kello 12.18 (EDT)

Kuukauden talkookohde[muokkaa]

Otitkohan sen kuukauden talkookohteen ihan tosissasi. Sen piti olla tärkeä artikkeli ja luulenpa, että vain alle 0,5% suomalaisista on käynyt siellä, joten mitä iloa siitä olisi. Veikkaan, että äänestit sitä vain sen vitsikkään nimen vuoksi. !!!!!adeen!!!!! 27. elokuuta 2007 kello 13.27 (EDT)

Niinhän sä luulet. Ai siksi että nimi on Nauru? Älä naurata. Oikeesti, pidätkö mua jonain 9-vuotiaana kakarana joka hekottaa kun kuulee sanan Nauru? Piccadilly Circus 27. elokuuta 2007 kello 13.38 (EDT)
En, mutta miksi se olisi tärkeä? Esim. kuinka monta Naurussa käynyttä tai sinne matkaa suunnittelevaa tiedät? Minä en ainakaan tunne ketään sellaista. !!!!!adeen!!!!! 28. elokuuta 2007 kello 05.57 (EDT)

Sijainti ja linkki Wikipediaan[muokkaa]

Terve, voisitko jatkossa tehdä luomiisi artikkeleihin sijaintimallineen ja linkin Wikipediaan. Sijainti tehdään lisäämällä {{Sijainti|(alue, jossa se sijaitsee)}} ja linkki Wikipediaan lisäämällä [[WikiPedia:(artikkelin nimi)]]. Nuo mallineet tulevat myös artikkelimallineiden mukana. Kiitos. --!!!!!adeen!!!!! (kestikievari/tuoreet muutokset) :) 5. joulukuuta 2007 kello 08.47 (EST)